Suciu e convins că jucătorii săi și-au învățat lecția după eșecul cu Juventus. Sepsi urcă pe locul 2 cu o victorie cu Olimpia: „Trebuie să ne luăm revanșa față de suporteri”

Suciu e convins că jucătorii săi și-au învățat lecția după eșecul cu Juventus.** Sepsi urcă pe locul 2 cu o victorie cu Olimpia:

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe poate urca, sâmbătă, pe locul 2 promovabil în Liga 2 dacă își câștigă meciul de pe teren propriu, de la ora 11:30, cu Olimpia Satu Mare. Va fi însă un meci greu pentru echipa covăsneană aflată înaintea desfășurării etapei a 26-a pe locul 4, deoarece întâlnește vecina de clasament, ocupanta locului 5, care are trei puncte mai puțin.

Ambele cluburi au orgoliile rănite după desfășurarea rundei trecute. Sepsi vine după eșecul usturător pe terenul liderului, 3-1 cu Juventus, în timp ce Olimpia a pierdut surprinzător acasă cu CS Afumați, scor 0-1.

„Ne așteaptă un joc foarte dificil, suntem conștienți de asta. Ne pregătim și sperăm să ieșim victorioși din această confruntare. Trebuie să ne luăm revanșa față de suporterii noștri! Rămâne de văzut sâmbătă dacă jucătorii mei au învățat o lecție după înfrângerea cu Juventus. Eu sper că da!”, a declarat, pentru Covasna Media, Valentin Suciu, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe.

De partea cealaltă, Olimpia are absențe importante pentru acest derby. Pe lângă antrenorul Bogdan Andone, care va trebui să stea încă un meci în tribună, după ce a fost sancționat cu două etape după eliminarea cu Luceafărul, gruparea sătmăreană nu se poate baza nici pe mijlocașul Silviu Pană și fundașii Valter Heil și Cosmin Iuhas.

Căpitanul Iuhas s-a accidentat grav în startul meciului cu CS Afumați și va rata restul sezonului, iar Valter Heil va sta o etapă după ce a luat al patrulea cartonaș galben în disputa cu ilfovenii.

Pană a fost sancționat cu trei etape după eliminarea din prelungirile meciului cu Luceafărul, astfel că va mai sta încă două meciuri. Mijlocașul și-a lovit cu palma un adversar și pe lângă cele trei etape de suspendare a primit și o amendă de 2.000 lei.

Lotul Olimpiei pentru meciul cu Sepsi OSK: Șuta, Anca Trip (portari), Ciul, Duruș, Mureșan, Daminuță, Bura, Erdei, Ursu, Onicaș, Krausz, Voicu, Roșu, V. Pop, Tudoran, Ludușan, Villand, Rus, Faur, Kanaloș (jucători de câmp).

În meciul tur, Olimpia a câștigat pe teren propriu cu scor de neprezentare, 3-0, cu golurile lui Vasile Pop (44), Valter Heil (87) și George Tudoran (90+3).

Pe aceeași temă