Sucevenii vor să continue parcursul bun și la Brăila: „Vom găsi soluții să contracarăm jocul adversarilor”

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 13:05 Liga 2
Sucevenii vor să continue parcursul bun și la Brăila:**

La conferința săptămânală organizată de clubul Rapid s-a vorbit, așa cum era de așteptat, despre performanța obținută de formația suceveană prin calificarea în șaisprezecimile de finală ale Cupei României la fotbal, dar și despre partida de campionat de sâmbătă, de la Brăila.

Antrenorul echipei sucevene, Bogdan Tudoreanu, a declarat: „Vreau să-i felicit pe jucători pentru modul cum s-au comportat în acest debut de sezon, în care am reușit trei victorii și un rezultat de egalitate. Este o mândrie și o mare bucurie pentru noi că vom aduce o echipă de Liga I pe Areni, cred că toți iubitorii fotbalului din Suceava își doreau acest lucru. N-am nicio preferință în ceea ce privește tragerea la sorți, dar vreau să-i asigur pe fani, care sunt sigur că vor umple până la refuz tribunele stadionului Areni, că, indiferent de numele adversarului, noi vom da totul pe teren”.

Negru vrea un adversar abordabil, Golofca o așteaptă pe Dinamo

Golgheterul Mircea Negru, în schimb, are o viziune proprie referitoare la viitorul traseu al Rapidului în Cupa României. „În ceea ce mă privește, aș prefera un adversar mai abordabil, gen Universitatea Craiova, Rapid București sau CSMS Iași. Ținând cont că vom beneficia de suportul publicului sucevean, împotriva unor asemenea echipe, care au drept obiectiv primordial menținerea în Liga I, am avea șanse mari de calificare. De aceea eu doresc mai întâi să ne calificăm mai departe și abia în optimi să dăm peste o formație mai titrată”, a precizat Mircea Negru.

În ceea ce-l privește pe Cătălin Golofca, cel care a adus calificarea Rapidului în șaisprezecimile Cupei prin golul marcat în partida cu Cetatea Târgu Neamț, acesta știe exact numele adversarului cu care vrea să dea piept pe Areni. „Pentru că sunt de mic, mi-ar plăcea un meci împotriva celor de la Dinamo”, a mărturisit mijlocașul sucevean.

VEZI înregistrarea VIDEO a conferinței de presă

Tragerea la sorți a meciurilor din șaisprezecimile de finală ale Cupei României va avea loc în ziua de marți, 16 septembrie, la sediul Federației Române de Fotbal.

Vor să continue parcursul bun și în campionat

Sucevenii vor să continue seria rezultatelor pozitive și în campionat, toate gândurile lor îndreptându-se acum către partida de sâmbătă, din deplasare, cu CF Brăila. „Sunt toate premisele ca să obținem un rezultat bun la Brăila. Atmosfera în sânul lotului este foarte bună, suntem cu banii la zi, așa că nu avem alte griji în plus. CF Brăila este o echipă solidă, care nu a primit gol în acest sezon, însă noi suntem într-un moment foarte bun și cred că vom găsi soluții să contracarăm jocul adversarilor”, a declarat Bogdan Tudoreanu.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Gazeta SV

Marius ANGHEL 12 Sep. 2014, 13:05 Liga 2
Pe aceeași temă