Sucevenii au încercat să amâne meciul cu FC Rapid. Cu doi juniori convocați la naționale și cu alți jucători accidentați, Costel Ilie are probleme de efectiv

Marius ANGHEL 15 Mar. 2016, 17:32 Liga 2
Sucevenii au încercat să amâne meciul cu FC Rapid.** Cu doi juniori convocați la naționale și cu alți jucători accidentați, Costel Ilie are probleme de efectiv

Probleme mari de efectiv pentru Rapid Suceava înaintea confruntării de duminică, cu începere de la ora 11.00, pe Areni, cu Rapid București. În condițiile unui lot și așa subțire valoric pentru rigorile eșalonului secund, sucevenii nu vor putea conta pentru confruntarea cu liderul campionatului pe aportul a nu mai puțin de cinci titulari.

Astfel, fundașul central Alin Dudea a fost convocat la echipa națională Under 19 a României, care în perioada 24-29 martie va participa, în Austria, la Turneul de Elită pentru calificarea la Euro 2016, urmând să lipsească astfel și de la partida de campionat cu FC Academica Clinceni, programată pe 27 martie. Basarabeanul Alexandru Boiciuc nu va putea fi folosit de antrenorul Costel Ilie în disputa cu Rapid București dintr-un motiv similar, acesta fiind convocat la naționala de tineret a Republicii Moldova pentru întâlnirea cu Belgia, din preliminariile Campionatului European din 2017.

„Am încercat să amânăm meciul de sâmbătă, ținând cont că avem doi fotbaliști convocați la loturile naționale, dar, din păcate, n-a fost posibil. Nu va putea juca nici Velescu, care este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, în vreme ce Sandu este ținut pe tușă de o accidentare la genunchi. Șanse mici de recuperare sunt și în cazul lui Golofca, care a suferit o leziune musculară în meciul cu Farul, de la jumătatea săptămâni trecute. Sunt probleme mari, dar n-avem voie să stăm și să ne plângem de milă. Vom intra pe teren încrezători în șansa noastră și cu dorința de a da o replică pe măsură liderului”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Costel Ilie.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: Dan EȘANU

Marius ANGHEL 15 Mar. 2016, 17:32 Liga 2
Pe aceeași temă