Sucevenii au în lot încă un internațional de tineret. Noua achiziție poate debuta în meciul cu Farul

Marius ANGHEL 08 Mar. 2016, 13:44 Liga 2
Sucevenii au în lot încă un internațional de tineret.** Noua achiziție poate debuta în meciul cu Farul

Împrumutat de la CSMS Iași în ultima zi a perioadei de transferări, atacantul moldovean Alexandru Boiciuc a efectuat luni primul antrenament sub comanda lui Costel Ilie, la Rapid CFR Suceava. Boiciuc este un atacant masiv, de 1,91 metri, iar la cei doar 18 ani ai săi a adunat deja șase selecții pentru naționala de tineret a Republicii Moldova.

Boiciuc i-a impresionat pe noii săi colegi la ședința de pregătire de ieri și are șanse mari să se afle printre titularii Rapidului în confruntarea cu Farul, de miercuri, de pe Areni, în condițiile în care juniorul Constantin Aeroaiei este suspendat pentru această întâlnire.

„Am spus în repetate rânduri că mai avem nevoie de un atacant și sper ca prin aducerea lui Boiciuc să devenim mai puternici”, a declarat antrenorul principal al Rapidului, Costel Ilie.

Boiciuc a evoluat în acest sezon în patru partide pentru CSMS Iași, cu ASA Târgu Mureș (32 minute), CS U Craiova (17 minute), Steaua (13 minute) și Concordia Chiajna (14 minute).

Convocat la lotul de juniori, Dudea va rata partida cu Farul

Altfel, rapidiștii nu vor putea conta în meciul de miercuri, de pe teren propriu, cu Farul, pe serviciile internaționalului de juniori Alin Dudea. Acesta a rămas în Capitală după jocul de sâmbătă cu CS Balotești, din etapa a 20-a a Ligii secunde, iar a doua zi s-a prezentat la baza FRF de la Mogoșoaia unde a făcut joncțiunea cu lotul reprezentativei Under 19 a României.

„Tricolorii” au programate la mijlocul acestei săptămâni două partide de verificare în compania echipei similare a Finlandei, în condițiile în care, în perioada 24-29 martie, vor participa la Turneul de Elită pentru calificarea la Europenele din 2016, care vor avea loc în Austria.

Alin Dudea a ajuns pe Areni în această iarnă, fiind împrumutat de la Dinamo București. Fundașul central în vârstă de doar 18 ani a evoluat titular în ambele meciuri de campionat susținute de Rapid în sezonul oficial de primăvară, dovedindu-se un real câștig pentru echipă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 08 Mar. 2016, 13:44 Liga 2
Pe aceeași temă