Succesul la limită cu FC Brașov și multele ocazii ratate nu o îngrijorează pe ”U” Cluj. Robert Panduru: ”Felicit jucătorii pentru dăruire, pentru cât au alergat, pentru cât își doresc să îndeplinească obiectivul”

Răzvan STÎNGĂ 09 Nov. 2021, 11:32 Liga 2

Universitatea Cluj a trecut ușor de FC Brașov, chiar dacă scorul final a fost doar 1-0. Ardelenii lui Erik Lincar au dominat partida, au luat cele trei puncte în urma reușitei lui Florian Haită din minutul 56, dar la final au considerat că deciziile luate la finalizare nu au fost cele mai inspirate.

Robert Panduru: ”Am avut multe ocazii de gol, dar asta este, le-am ratat” 

Impresiile în urma succesului cu brașovenii nu au fost împărtășite de antrenorul Erik Lincar, ci de preparatorul fizic Robert Panduru. Ajutorul lui Lincar a recunoscut problemele pe care echipa lui le-a avut, dar a remarcat faptul că fotbaliștii au dominat evident FC Brașov.

Suntem foarte bucuroși, țin să felicit jucătorii pentru dăruire, pentru cât au alergat, pentru cât își doresc acești jucători minunați să îndeplinească acest obiectiv. E adevărat, am venit după un insucces la Șelimbăr, am dat de o echipă așezată bine în teren, dar cred că victoria e meritată pe deplin. Am avut multe ocazii de gol, dar asta este, le-am ratat.

Sper că șansele care nu au intrat azi să intre în partida următoare, cu CSA, la București.

(N.r. – Despre evoluția jucătorilor) Andrei (n.r. – Blejdea) își dorește foarte mult și, așa cum e în viață, când îți dorești foarte mult nu reușești, dar credem în el și în toți jucătorii. Au apărut câteva noutăți în echipă, dar credem în jucători, suntem mulțumiți de ei. Suntem mulțumiți de tot ce se întâmplă la U.

Jucătorii merită toate aprecierile staffului și cred că ale oamenilor din Cluj. E o echipă nouă, o echipă care joacă fotbal, care își dorește foarte, foarte mult să promoveze. Cred că vom reveni pe prima scenă a fotbalului românesc cu ajutorul lui Dumnezeu”, a declarat preparatorul fizic al Universității Cluj, la finalul partidei de pe Cluj Arena.

Robert Panduru, analiza partidei cu Steaua

În linii mari, Robert Panduru a vorbit și pe seama meciului din etapa următoare, cu Steaua, din Ghencea. E convins că va fi o partidă frumoasă, pentru că formația lui Daniel Oprița este una care joacă la rândul ei ofensiv.

Un meci greu, în care se întâlnesc două echipe care joacă fotbal. Nouă ne convine lucrul acesta, pentru că știm ce joacă și ne convine. O să fie un meci care trebuie să bucure spectatorii, cei de la televizor, poate vor putea să intre și fizic pe stadion.

Am auzit galeria la acest meci cu Brașov în afara stadionului. Le mulțumim și suntem foarte fericiți de ce se întâmplă aici”, a mai declarat Panduru.

”U” Cluj, cu FC Brașov: Gorcea – M. Ciobanu (Vl. Moraru 83′), D. Ispas, Gugu (cpt.), Taub (Mitrea 61′) – Balgiu, Ribeiro (Dican 85′) – Nic. Pîrvulescu (Tescan 61′), Haită, Blejdea (Alarcon 85′) – Boiciuc.
Rezerve neutilizate: Micle – Acolatse, Rob. Răducanu, Vomir.

Etapa a 13-a, norocoasă pentru ”U” Cluj 

În urma etapei a 13-a, Universitatea Cluj a urcat pe locul 2 în Liga 2, cu 30 de puncte. A devansat FC Hermannstadt, 28 de puncte, care a pierdut primul meci din campionat, 0-1 cu Steaua. În continuare, poziția 1 este ocupată de Petrolul, 36 de puncte.

Următoarea adversară a Universității Cluj, Steaua, se află pe poziția a 6-a, cu 25 de puncte.

Foto: Flaviu Buboi/ Mediafax Foto 
Video: FC Universitatea Cluj

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 09 Nov. 2021, 11:32 Liga 2
Pe aceeași temă