”Știu ce se întâmplă în capul jucătorilor. Dacă nu sunt concentrați, poate să vină croșeul”. Viorel Moldovan, discurs orientat către jucătorii Petrolului înaintea meciului cu Dunărea Călărași

Răzvan STÎNGĂ 25 Sep. 2020, 17:25 Liga 2
”Știu ce se întâmplă în capul jucătorilor. Dacă nu sunt concentrați, poate să vină croșeul”. Viorel Moldovan, discurs orientat către jucătorii Petrolului înaintea meciului cu Dunărea Călărași

Petrolul are parte de un moment bun în Liga 2. Chiar dacă au început campionatul cu un eșec, ploieștenii au acum trei victorii la rând, iar antrenorul Viorel Moldovan vrea ca parcursul bun să persiste și în meciul cu Dunărea Călărași, programat sâmbătă la Ploiești, de la ora 18:45. Fostul mare internațional le-a atras atenția jucătorilor săi, înaintea partidei. A declarat că nu trebuie să se lase seduși de cele trei victorii consecutive, pentru că ar putea avea probleme cu Dunărea Călărași.

Viorel Moldovan: ”Trebuie să fim foarte concentrați, să intrăm pe teren deciși și să impunem jocul în această partidă. Importante sunt cele trei puncte”

Le-a cerut să rămână motivați ca în ultimele trei partide din Liga 2. În cazul în care acest lucru nu se va întâmpla, a subliniat Viorel Moldovan, Petrolul poate pierde meciul și întrerupe parcursul bun din acest sezon. În acest moment, atmosfera este una cât se poate de bună în vestiar, iar jocul începe să se lege la echipă, a precizat antrenorul, după transferurile numeroase din această vară.

Ne așteaptă un meci foarte dificil, foarte complicat, pe teren propriu cu un adversar periculos. E o echipă cu jucători care au o anumită experiență la nivelul Ligii 1, cât și la nivelul Ligii a 2-a. Va fi un meci delicat, pe care trebuie neapărat să îl câștigăm, să confirmăn acest parcurs bun. Trebuie să strângem puncte care să ne dea posibilitatea să intrăn în play-off. În primul rând, trebuie să fim foarte concentrați, să nu lăsăm garda jos. Din acest punct de vedere, am o anumită temere. Știu ce se întâmplă în capul jucătorului când ai trei victorii consecutive. Te crezi deasupra tuturor și dacă nu ești concentrat, poate să vină croșeul. Deci trebuie să fim foarte concentrați, să intrăm pe teren deciși și să impunem jocul în această partidă. Importante sunt cele trei puncte.

Trebuie să menținem o atmosferă bună. Ne place când câștigăm, lucrurile sunt excelente. Asta le spun băieților, că trebuie să menținem această atmosferă. Doar așa o putem menține, câștigând mâine cu Călărași. Fiecare joc este important și trebuie să îl tratăm cu maximă concentrare, să nu credem că meciul este câștigat. Să nu credem că doar simpla prezență pe teren ne aduce cele trei puncte. Ar fi o greșeală. Trebuie să fim foarte concentrați”, a declarat Viorel Moldovan pentru FC Petrolul Official.

Petrolul nu poate conta pe trei jucători în meciul cu Dunărea Călărași 

Petrolul are și câteva absențe pentru partida cu Dunărea Călărași. Viorel Moldovan nu se va putea baza pe Valentin Balint și pe Sorry Ibrahim Diarra. Primul este suspendat după cartonașul roșu încasat la Miercurea Ciuc, în timp ce Diarra nu și-a revenit după o leziune.

Jucătorii lor sunt de calitate, cu experiență, cu o anumită rutină. Au un antrenor foarte bun, cu foarte multă experiență și el. Noi avem câteva absențe și aici mă refer la Vali Balint, o pierdere foarte importantă pentru acest joc. A luat un cartonaș roșu la Miercurea Ciuc. Diarra care nu este refăcut după o mică leziune, după meciul cu Ripensia. Restul jucătorilor e valid și eu cred că acela care îl va înlocui pe Balint va juca bine”, a mai declarat Moldovan.

Petrolul închide podiumul Ligii a 2-a după patru etape

Cu 9 puncte acumulate după patru etape, Petrolul se află pe locul 3 în Liga 2 și are cel mai bun golaveraj, cât și cel mai bun atac. Îl dă și pe golgheterul campionatului, albanezul Armando Vajushi, care are patru goluri, tot atâtea câte are și rapidistul Cătălin Hlistei.

Rezultatele înregistrate de Petrolul în acest sezon: 1-2 cu Farul, 4-0 cu CSM Reșița, 5-0 cu Ripensia și 2-1 cu FK Csikszereda.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures
Video: Petrolul Ploiești

https://liga2.prosport.ro/seria-1/valentin-suciu-acuza-arbitrajul-dupa-meciul-cu-petrolul-nu-ne-am-luptat-doar-cu-oaspetii-ci-si-cu-arbitrii-a-fost-prea-mult-antrenorul-considera-ca-fk-csikszereda-a-fost-dezavant-19149239

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-incantat-enorm-de-jucatorii-petrolului-si-dupa-succesul-cu-sudoare-cu-csikszereda-astea-sunt-victorii-muncitoresti-cand-te-imbraci-in-salopeta-si-dai-drumul-in-teren-la-tur-19149117

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-csikszereda-petrolul-de-la-ora-1800-echipa-ploiesteana-are-sansa-sa-urce-pe-podium-19149028

Răzvan STÎNGĂ 25 Sep. 2020, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă