Steaua vrea și mai mult după debutul cu dreptul în Liga 2, cu FK Csikszereda. George Ogăraru: ”Am întâlnit un adversar puternic și e important că am câștigat”. Când vin noile echipamente

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2021, 14:55 Liga 2

George Ogăraru, directorul tehnic al clubului Steaua, a analizat și el debutul echipei în Liga 2, cu FK Csikszereda. Conducătorul formației din Ghencea s-a declarat încântat de victoria cu 1-0, mai ales că echipa ciucanilor este una cu experiență, iar lotul din sezonul trecut nu s-a schimbat prea mult.

George Ogăraru: ”Am întâlnit un adversar foarte puternic și e foarte important că am câștigat”

Ogăraru s-a ferit să vorbească de obiectivul echipei, chiar dacă anumiți oameni din club au anunțat că își doresc accederea în play-off. El, personal, își dorește doar ca echipa să joace mai bine de la meci la meci.

A fost un meci foarte echilibrat, cu o echipă cu experiență, omogenă, care și-a păstrat lotul și e o echipă importantă pentru sezonul acesta. Pentru început, a fost cel mai greu adversar pe care puteam să îl întâlnim în prima etapă. Ne-a pus mari probleme, dar mă bucur că am câștigat și că am luat cele trei puncte.

Legat de obiectivul primei echipe, începutul e unul bun, prin prisma rezultatului. E o presiune mare, pentru că suntem la un alt nivel, dar sper să creștem de la meci la meci și să avem evoluții și mai bune decât astăzi. Dar e adevărat că am întâlnit și un adversar foarte puternic și e foarte important că am câștigat”, a declarat George Ogăraru la DigiSport.

George Ogăraru: ”Noile echipamente vor veni în perioada următoare” 

George Ogăraru s-a implicat în atragerea de sponsori, care au fost prezentați de Steaua zilele trecute. Get`s Bet și Porotherm sunt partenerii pe care echipa îi va avea trecuți pe tricouri în acest sezon. În privința noilor echipamente, acestea vor ajunge peste câteva zile, în jur de două săptămâni, și vor fi create de Adidas.

La partida Stelei cu FK Csikszereda au venit sub 4.000 de suporteri, dar George Ogăraru e convins că în meciurile următoare din Ghencea, aceștia vor veni într-un număr și mai mare. Victoriile vor atrage după ele mai mulți fani, a precizat conducătorul Stelei.

M-am ocupat și de partea aceasta, mă bucur că am reușit să atragem ceva sponsori. Noile echipamente vor veni în perioada următoare, poate peste o săptămână sau două.

Echipa ar trebui să joace din ce în ce mai bine, să câștige și așa vor fi atrași și mai mulți suporteri la stadion. Este una din explicații, ipoteza cu concediile. Atunci, dacă nu ar fi fost această perioadă, cred că ar fi fost mai mulți fani.

(N.r. – Despre scandările xenofobe ale galeriei) Am așteptat cu multă nerăbdare acest meci, dar au fost și momente neplăcute, dar mă bucur că s-a terminat cu bine și că ei au contribuit la această victorie. Avem buget pentru amenzi, dar sperăm să nu fie cazul, să nu fim amendați”, a mai spus Ogăraru.

Remus Chipirliu, omul care a adus primele trei puncte Stelei în Liga 2 

Meciul dintre Steaua și FK Csikszereda a fost tranșat de reușita lui Remus Chipirliu, din minutul 79, care a marcat cu piciorul în urma unui corner, după o deviere anterioară cu capul a lui Mihăescu.

Echipa Stelei cu FK Csikszereda: Bălbărău – Călințaru, Walace, Bactăr, Ad. Ilie – Zătreanu (D. Oroian 46′), Bărbulescu (cpt.), Al. Zaharia (Răsdan 46′), Șt. Pacionel (Mihăescu 78′) – Buhăescu (Băjenaru 59′), Huiban (Chipirliu 59′)
Rezerve neutilizate: H. Iancu – Rob. Neacșu, E. Pacionel, Enceanu

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures și CSA Steaua București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/remus-chipirliu-intra-in-istoria-stelei-cu-golurile-sale-reactia-atacantului-despre-interzicerea-dreptului-de-promovare-in-liga-1-noi-vrem-sa-putem-spune-ca-ne-am-facut-datoria-noi-19194583

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fanii-au-purtat-steaua-spre-victorie-in-meciul-cu-fk-csikszereda-discursul-liderului-valentin-barbulescu-spune-totul-am-alergat-pentru-ei-ne-uitam-la-tabela-in-minutul-75-iar-ei-ne-au-dat-19194578

https://liga2.prosport.ro/seria-1/atmosfera-incendiara-facuta-de-peluza-sud-steaua-la-primul-meci-oficial-al-echipei-pe-noua-arena-din-ghencea-galeria-a-fost-in-mai-multe-momente-aproape-sa-opreasca-meciul-cu-csikszereda-19194575

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-debut-cu-victorie-in-liga-2-1-0-cu-fk-csikszereda-daniel-oprita-poate-era-echitabil-un-rezultat-de-egalitate-dar-trebuie-sa-ai-si-noroc-antrenorul-multumeste-suporterilo-19194540

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2021, 14:55 Liga 2
Pe aceeași temă