Daniel Oprița vrea victoria și în deplasare cu ”U” Cluj, pentru a o dedica suporterilor: ”Sper să nu îi dezamăgim. Vrem să-i facem fericiți.” Cum i-a caracterizat antrenorul Stelei pe ardeleni

Răzvan STÎNGĂ 06 Apr. 2022, 15:30 Liga 2
Daniel Oprița vrea victoria și în deplasare cu ”U” Cluj, pentru a o dedica suporterilor: ”Sper să nu îi dezamăgim. Vrem să-i facem fericiți.” Cum i-a caracterizat antrenorul Stelei pe ardeleni

Steaua înfruntă Universitatea Cluj, pe Cluj Arena, joi, de la ora 19:30. Înaintea plecării către Ardeal, Daniel Oprița a vorbit despre confruntarea cu ocupanta locului 3 din play-off-ul Ligii 2, ”U” Cluj fiind la distanță de trei puncte peste Steaua. Antrenorul bucureștenilor se așteaptă la un duel tare.

Daniel Oprița, despre ”U” Cluj: ”Pentru mine e favorită la promovare”

”U” Cluj, în ciuda transferurilor făcute în iarnă, lucru remarcat și de Daniel Oprița, nu a reușit să ia decât două puncte în primele două confruntări din grupa pentru promovare, înregistrând doar un 0-0 cu Petrolul și un 2-2 cu Unirea Slobozia. Oprița crede că Universitatea Cluj va da totul pentru un succes contra formației sale, mai ales că s-a ajuns, deja, la jumătatea turului.

”Principalul” ”militarilor” vrea o nouă victorie, pe a doua la rând în Liga 2, pentru că se bazează și pe moralul jucătorilor, în urma succesului cu 2-1 în fața liderului Petrolul. Oricum, indiferent de rezultat, Oprița consideră că play-off-ul se va juca până în ultima etapă, a 10-a.

U Cluj e o echipă cu un lot foarte valoros, a făcut transferuri în iarnă, o echipă care pentru mine era și este favorită la promovare. Are jucători valoroși, a început puțin mai rău play-off-ul, cu două egaluri, dar cu siguranță va vrea să câștige cu noi. E foarte important și pentru ei meciul, dar și pentru noi. Va fi un meci greu, dar noi vom merge la Cluj să ne vindem scump pielea.

În play-off e mult mai greu, sunt echipe de nivel apropiat, orice meci poate fi câștigat de oricine și pierdut de oricine. Se joacă până la final play-off-ul”, a spus Daniel Oprița înainte ca Steaua să plece către Cluj.

Daniel Oprița, entuziasmat de ideea că Steaua va avea susținerea fanilor pe Cluj Arena

Steaua va avea parte de o susținere importantă în derby-ul cu ”U” Cluj. În ciuda distanței, fanii din Ghencea vor merge în număr mare în Ardeal, de câteva sute. Daniel Oprița speră ca numărul să fie cât mai însemnat, pentru ca jucătorii săi să fie împinși de la spate.

Galeria a fost mereu alături de noi, chiar și la Dej, la Timișoara, nu e o surpriză pentru mine, mai ales că jucăm la U Cluj, o echipă de tradiție. Suporterii vor să fie alături de noi. Sper să nu îi dezamăgim, va fi o deplasare lungă și pentru ei și ar fi păcat să nu fie bucuroși după meci”, a mai declarat Daniel Oprița.

Steaua a plecat miercuri dimineață spre Cluj

Deși partida ”U” Cluj – Steaua se va juca joi, bucureștenii au plecat către Cluj miercuri dimineață.

Echipa Steaua București a plecat la Cluj pentru meciul cu Universitatea

Elevii lui Daniel Oprița și Fane Nofitovici au plecat azi dimineață spre Cluj Napoca, pentru meciul de mâine, cu Universitatea, din etapa a treia a play-off-ului Ligii a II-a, sezonul 2021-2022.

U Cluj – Steaua, joi, ora 19:30”, a anunțat Steaua pe pagina de Facebook.

Derby și pentru locul 3

Cele două echipe sunt și la distanță de numai trei puncte în play-off-ul Ligii 2. Universitatea Cluj e pe poziția a 3-a, cu 44 de puncte, în timp ce Steaua e pe poziția imediat următoare, pe 4, cu 41 de puncte.

Ardelenii nu au reușit să câștige până acum în play-off, în cele două etape disputate, făcând două rezultate de egalitate (0-0 cu Petrolul și 2-2 cu Unirea Slobozia). Steaua are, înaintea întâlnirii din Ardeal, un egal (2-2 cu Concordia Chiajna) și un succes (2-1 cu Petrolul).

Foto și video: Steaua București

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interes-urias-pentru-derby-ul-u-cluj-steaua-cate-bilete-s-au-dat-19225965

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-lemnaru-managerul-unirii-slobozia-impresionat-de-numarul-de-spectatori-care-au-incurajat-echipa-la-primul-meci-de-acasa-in-play-off-oamenii-cred-in-echipa-si-in-rezultatele-ei-19226045

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brasoveanul-andreas-chiritoiu-sperietoare-pentru-trupa-lui-calin-moldovan-in-meciul-decisiv-cu-unirea-constanta-19226028

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marian-cristescu-l-a-transferat-pe-marius-niculae-la-fc-brasov-sageata-a-cautat-la-brasov-tinere-talente-pentru-loturile-nationale-de-juniori-19226018

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-anunta-ca-nu-se-mai-retrage-din-liga-2-de-data-asta-niciun-conducator-al-clubului-timisorean-nu-si-a-mai-asumat-ceva-19225964

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Apr. 2022, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă