Steaua a pierdut categoric amicalul cu ”FC U” Craiova. Adrian Popa a marcat golul de onoare pentru ”militari”, în testul din Bănie

Răzvan STÎNGĂ 13 Nov. 2021, 17:25 Liga 2
Steaua a pierdut categoric amicalul cu ”FC U” Craiova. Adrian Popa a marcat golul de onoare pentru ”militari”,  în testul din Bănie

Steaua nu a putut face față echipei U Craiova 1948 SA, într-o partidă de verificare disputată în incinta bazei de pregătire a formației din Bănie. ”Militarii” au cedat cu 1-4 (0-1 la pauză), singura lor reușită fiind semnată de Adrian Popa.

Steaua a ținut piept 40 de minute echipei ”FC U” Craiova

A fost un oarecare echilibru până spre finalul primelor 45 de minute, când U Craiova 1948 SA a marcat pentru 1-0 prin Terell Ondaan (minutul 40). După startul părții a doua, Steaua a avut ceva probleme și Samuel Asamoah a marcat pentru 2-0 la numai 10 minute de la reluare.

La două minute după ce balonul a fost repus la centrul terenului, același jucător din Guyana, Terell Ondaan, a dus scorul la 3-0, iar Steaua se gândea că nu mai poate reveni și scoate nici măcar un egal.

Adrian Popa, singurul gol al Stelei în amicalul cu ”FC U” Craiova 

A urmat o tresărire de orgoliu din partea elevilor lui Daniel Oprița în minutul 59, atunci când Adrian Popa (foto articol) a redus din diferență. În ultimele secvențe ale partidei, în minutul 90, oltenii au mai marcat un gol și au semnat victoria contra Stelei cu scorul de 4-1. Alexandru Raicea și-a trecut la rândul său numele pe lista marcatorilor.

Daniel Oprița s-a folosit de acest test pentru a utiliza toți jucătorii disponibili. A trimis formule diferite în cele două reprize.

Steaua în prima repriză: Iancu – Oroian, Morariu, Beța, Neacșu – Drăghici, Enceanu, Șt. Pacionel, Em. Pacionel – Chipirliu, Gherghiceanu.
Steaua în repriza a doua: Enache – Călințaru, Mihăescu, Bactăr, Ilie – Răsdan, Bărbulescu, Băjenaru, Popa – Huiban, Buhăescu.

U Craiova 1948 SA a început în formula: Popa – Negru, Kovacic, Huyghebaert, Bușu – Achim, Asamoah, Marquet – Sidibe, Ondaan, Bauza.
Antrenor: Eugen Trică.

Steaua, probleme în atac în ultimele meciuri din Liga 2 

Steaua a avut probleme în atac și în ultimele patru meciuri din Liga 2, în care a marcat numai două goluri (1-1 cu Astra, 0-2 cu Petrolul, 0-0 cu Concordia Chiajna și 1-0 cu FC Hermannstadt). În etapa a 14-a, formația lui Daniel Oprița va întâlni, pe teren propriu, Universitatea Cluj.

Înainte de startul rundei, Steaua e pe locul 6, cu 25 de puncte, iar ”U” Cluj e pe 2, cu 30 de puncte.

Foto: Valentin Macrea și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

Răzvan STÎNGĂ 13 Nov. 2021, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă