Steaua a intrat în vacanță! Jucătorii au avut parte de ultimul antrenament și au fost anunțați când trebuie să se prezinte la reunire

Andrei PASCU 15 May. 2024, 20:07 Liga 2

Steaua a intrat oficial în vacanță! Echipa din Liga 2 a comunicat miercuri, 15 mai, că a avut loc ultimul antrenament, iar timp de exact o lună jucătorii vor avea liber, pentru câțiva dintre ei fiind chiar ultima apariție în echipamentul ”militarilor”.

Formația din Ghencea va începe pregătirea sezonului următor la data de 17 iunie, moment în care va avea loc prima ședință de pregătire a întrecerii 2024/ 2025.

Steaua a intrat în vacanță! Se reunește la 17 iunie

Steaua a terminat pe locul 1 în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 44 de puncte, cu șase lungimi peste locul 2, Chindia Târgoviște, și tot cu șase peste locul 3, Concordia Chiajna.

În play-out, Steaua nu a pierdut, înregistrând cinci victorii (2-0 cu Viitorul Pandurii, 4-1 cu Progresul Spartac, 2-0 cu CSM Slatina, 2-1 cu CS Tunari și 2-0 cu Concordia Chiajna) și o remiză (0-0 cu Chindia Târgoviște).

A avut ultimul meci weekendul trecut, cu Concordia Chiajna, sâmbătă, 11 mai, dar pentru câteva zile Daniel Oprița și-a mai ținut jucătorii la antrenamente. Până miercuri s-a întâmplat asta, când Steaua a anunțat că urmează o pauză de o lună. Așadar, cu două luni înainte de startul noii stagiuni de Liga 2 va începe Steaua pregătirile.

Întrecerea 2024/ 2025 de Liga 2 va debuta la 3 august.

Ultimul antrenament din acest sezon!

Roș-albaștrii au efecuat azi cel din urmă antrenament al sezonului. La finelel lui, Daniel Oprița, Fane Nofitovici și restul staff-ului și-au luat la revedere de la jucători.

Vacanța echipei se va termina pe 17 iunie, când va avea loc reunirea pentru pregătirea sezonului 2024-2025”, a anunțat Steaua pe pagina de Facebook.

Steaua trebuie să decidă soarta băncii tehnice

În ceea ce privește continuitatea, este de așteptat ca în perioada imediat următoare clubul din Ghencea să facă public și anunțul în privința antrenorului pe care îl va avea. Daniel Oprița ajunge la final de contract în finalul sezonului de Liga 2. A confirmat faptul că există interes pentru el din partea mai multor cluburi, atât din prima divizie, cât și din divizia secundă.

În cazul în care va rămâne în Ghencea, Oprița este deja pregătit să contureze lotul pentru sezonul următor, mai ales că o parte din jucătorii actuali termină acordurile. Vor fi schimbări la nivelul vestiarului, dar și la nivelul staffului tehnic până la urmă, chiar dacă Oprița va semna prelungirea.

Walace da Silva și Valentin Bărbulescu se vor retrage, dar vor fi parte din echipa tehnică a actualului ”principal” de la Steaua.

Foto: Steaua

Andrei PASCU 15 May. 2024, 20:07 Liga 2
Pe aceeași temă