Lucrurile merg perfect la CSM Reșița! Conducerea a primit asigurări că primăria va ajuta în continuare clubul. Cristian Bobar: ”Am demarat demersuri și pentru a aduce sponsori”

Andrei PASCU 26 Feb. 2024, 14:46 Liga 2
Lucrurile merg perfect la CSM Reșița! Conducerea a primit asigurări că primăria va ajuta în continuare clubul. Cristian Bobar: ”Am demarat demersuri și pentru a aduce sponsori”

CSM Reșița nu stă bine doar din punct de vedere sportiv, și economic are perspective pozitive pe termen lung. Clubul din Valea Domanului, cu șanse mari de accedere în play-off-ul Ligii 2, a primit asigurări din partea autorităților locale că va primi în continuare sprijin.

Informații a oferit președintele Cristian Bobar, după victoria din prima rundă din 2024, 3-1 cu Steaua, pe teren propriu.

Stabilitate financiară la CSM Reșița

Primarul Reșiței, Ioan Popa, l-a asigurat pe Cristian Bobar de toată susținerea și pentru a doua parte a anului 2024, chiar dacă echipa a făcut ceva economii și nu poate spune că va avea parte de probleme economice în viitorul apropiat cel puțin.

Edilul l-a asigurat pe conducător de sprijin, dar Bobar a afirmat și că va încerca să aducă lângă CSM Reșița și alți sponsori, privați, din oraș sau din județ, care să vină un plus financiar la buget.

Am avut o discuție cu primarul Ioan Popa pe tema bugetului echipei și tocmai de aceea le mulțumesc și sponsorilor pe care-i avem. Primarul ne-a asigurat că vom merge înainte și vom avea tot sprijinul de care vom avea nevoie. Grila noastră salarială nu este una foarte mare comparativ cu alte echipe din Liga 2.

Am demarat toate demersurile pentru a face asociația și sper să atragem și alți sponsori din oraș sau din județ. Ni s-au alăturat și sponsori care ne dau mâncarea, deci ne bucurăm de fiecare sprijin primit, nu doar de bani.

2024 va fi un an greu, dar am făcut deja economii la buget. Au plecat șapte jucători și au venit doi, deplasările lungi le făceam cu două zile înainte de meci, acum le facem doar cu o zi înainte. Încercăm să ținem cât de mult se poate de bani și să fim cu salariile la zi față de jucători, deoarece așa ne câștigăm încrederea!”, a transmis Cristian Bobar, președintele clubului din Reșița, potrivit Caraș Online.

CSM Slatina – CSM Reșița, în etapa a 17-a din Liga 2

CSM Reșița are cinci rezultate pozitive la rând în Liga 2. Sâmbătă, în etapa a 16-a, prima din acest an, a reușit o victorie importantă, 3-1 cu Steaua, iar de acum chiar poate spune că speră la o calificare în play-off-ul Ligii  2.

Trupa lui Flavius Stoican a ajuns la 23 de puncte acumulate în 16 meciuri și se află, momentan, pe locul 7 în Liga 2, la egalitate cu locul 8, Viitorul Pandurii. Ultima poziție calificabilă în play-off, 6, e ocupată de ACSM Ceahlăul, cu 25 de puncte în dreptul ei.

Însă, reșițenii pot cădea o poziție în cazul în care, în ultima partidă din această rundă, FK Miercurea Ciuc va învinge, pe teren propriu, Campionii FC Argeș. Echipa lui Robert Ilyeș ar aduna 25 de puncte, acum având 22 și fiind pe locul 12.

În sezonul regular au mai rămas de disputat trei etape pentru CSM Reșița. După meciul cu Steaua, le va mai întâlni pe CSM Slatina (deplasare), Gloria Buzău (acasă) și Campionii FC Argeș (deplasare).

Foto: CSM Reșița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-jucat-un-amical-cu-fc-bacau-19300892

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-ianis-zicu-dupa-chindia-metaloglobus-0-0-19300889

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-florin-maxim-dupa-victoria-corvinului-cu-slatina-19300872

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-castigat-meciul-cu-viitorul-pandurii-19300869

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-csc-selimbar-e-derby-ul-de-clasament-al-etapei-16-a-ligii-2-19300702

Andrei PASCU 26 Feb. 2024, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă