Șoimii riscă să înceapă meciul cu Juventus în formulă incompletă. Pâncotanii au plecat spre București cu zece jucători

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 15:11 Liga 2
Șoimii riscă să înceapă meciul cu Juventus în formulă incompletă.** Pâncotanii au plecat spre București cu zece jucători

UPDATE: Delegația echipei Șoimii Pâncota a plecat în jurul orei 11:00 către Capitală în zece jucători: Pașca, Covaci, Țugulescu, Dan, Morschil, Bogdan, Dihel, Ștrengar, Lung și Jurău. Potrivit Sport Arad, Farcaș și Ursoi au refuzat să facă deplasarea, dar conducerea clubului încercă să convingă măcar unul dintre ei să se urce deseară pe tren, la vagon de dormit, iar mâine să intre pe teren împotriva formației lui Dan Oprița.

Altă variantă nu ar fi, deși tot mâine la București ar trebui să ajungă câțiva dintre fotbaliștii străini, care, conform spuselor lui Pavel Piroș, vor face parte din lotul Pâncotei în liga secundă. E de la sine înțeles că ei nu pot fi legitimați în timp fără carte verde, iar pe teren nu pot intra fără viză medicală, scrie Sport Arad.

Prin urmare, rămâne de văzut dacă „șoimii” vor putea alinia 11 jucători mâine, la primul fluier al partidei cu Juventus.


 

Comisia de Competiții din cadrul Federației Române de Fotbal va lua act de plata baremului restant de la partida cu Sepsi Sfântu Gheorghe și va programa confruntarea dintre Juventus București și Șoimii Pâncota pentru mâine, la ora 11, în cadrul etapei a ligii secunde.

Pavel Piroș susține că împotriva formației lui Daniel Oprița vor juca tot tinerii care au încasat 23 de goluri în două meciuri fără a înscrie vreunul, dar de runda viitoare schimbă placa.

În urma întâlnirii de joi cu un om de afaceri străin, președintele „alb-negrilor” spune că echipa se va pune în curând pe picioare. „Mai jucăm sâmbătă cu juniorii. Deja au venit patru jucători străini la Arad, iar mai așteptăm cinci, dar și un antrenor. Avem și o listă de șase jucători români, probabil mai căutăm și alții, cert este că până la etapa din weekendul următor vom arăta altfel”, spune Piroș.

În stafful de conducere ar putea apărea și o mai veche cunoștință a fotbalului arădean. Este vorba despre Dorin Micșa, director sportiv și apoi administrator special la FC UTA SA patronată de Adrian Marțian. „A participat și el la discuțiile de ieri, rămâne de văzut ce funcție va avea, dacă va avea, în club”, a confirmat Piroș.

Deocamdată, Piroș nu dorește să rostească nume de investitori, antrenori sau jucători și asta pentru că a avut o înțelegere cu partenerii săi, dar spune că „misterul” va fi dezvăluit cel târziu la începutul săptămânii viitoare. Până atunci, din informațiile noastre, se pare că la mijloc s-ar afla banii unor oameni de afaceri italieni, iar viitorul tehnician va fi de naționalitate sârbă.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 19 Aug. 2016, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă