ȘOC la Mioveni. Alexandru Pelici, demis după egalul și înfrângerea din ultimele două etape

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Apr. 2017, 20:26 Liga 2

Șoc la CS Mioveni după ce echipa argeșeană s-a încurcat în ultimele două etape și de pe locul 3, care ducea la barajul de promovare, a căzut pe locul 5 în Liga 2. Înfrângerea de miercuri, de la Brăila, scor 0-1 cu Dacia Unirea, a nemulțumit conducerea clubului, care a decis să îl dea afară pe antrenorul Alexandru Pelici (43 de ani).

Site-ul oficial al CS Mioveni a anunțat în această seară că, în urma ultimelor rezultate înregistrate de echipa de fotbal, conducerea clubului și antrenorul Alexandru Pelici au ajuns la un acord privind rezilierea contractului tehnicianului, pe cale amiabilă.

„Îi mulțumim d-lui Pelici pentru ceea ce a făcut la CS Mioveni și îi urăm succes activitatea profesională viitoare”, a spus președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu.

În ultimele șase meciuri pe care CS Mioveni le mai are de disputat în cele șapte etape care mai sunt din acest sezon, echipa va fi condusă de Iordan Eftimie – antrenor principal și Mihai Olteanu – antrenor secund, antrenorii de casă ai clubului argeșean.

După desfășurarea etapei a 29-a a Ligii 2, CS Mioveni ajungea pe locul 3, la doar un punct de ocupanta poziție secunde, Sepsi OSK, și conducătorii clubului argeșean visau la promovare. În etapa 30, Mioveniul remiza pe teren propriu cu Foresta Suceava (2-2) și cădea pe locul 5, la trei puncte, respectiv două de Sepsi și UTA, iar după intermediara de la mijlocul acestei săptămâni (etapa 32), după înfrângerea din deplasare de la Brăila, 0-1 cu Dacia Unirea, trupa lui Pelici s-a îndepărtat la șase, respectiv cinci puncte de Sepsi și UTA. Lupta pentru promovare încă nu este jucată, însă șefii Mioveniului au decis să renunțe la serviciile lui Alexandru Pelici.

Cu Alexandru Pelici pe banca tehnică, CS Mioveni a eliminat FCSB din Cupa României și a fost învinsă de FC Voluntari în sferturile de finală ale competiției.

Alexandru Pelici a fost instalat ca antrenor principal la CS Mioveni în luna iulie a anului 2016. Cel mai probabil, Pelici va prelua din vară pe AFC Hermannstadt, echipă ca și promovată în Liga a 2-a. Antrenorul timișorean și oficialii clubului sibian au discutat încă din iarnă și au stabilit să colaboreze începând din sezonul viitor.

Sâmbătă, 29 aprilie, CS Mioveni joacă pe teren propriu, de la ora 11:00, cu Metalul Reșița, ultima clasată din Liga 2.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 28 Apr. 2017, 20:26 Liga 2
Pe aceeași temă