„Singurul transfer al meu este pe pârtia din Poiana Brașov”

28 Dec. 2008, 16:54 Liga 2

Săptămîna viitoare conducerea clubului Gloria Buzău va numi un nou antrenor principal după despărțirea de Mario Marinică. Astfel gruparea din Crâng va fi condusă de pe bancă cel mai probabil de actualul antrenor al echipei CS Buftea, Ion Balaur.

În acest sens oficiali ai echipei de pe ultimul loc din liga 1 ne-au declarat ca tratativele sunt destul de avansate urmînd ca până marți să fie puse la punct ultimele detalii.Ion Balaur a mai fost la echipa buzoiană în urmă cu mai mult de douazeci de ani în postura de jucător.

Directorul General al buzoienilor, Paul Cazan: ”’ Suntem în discuții foarte avansate cu Ion Balaur, iar săptamana viitoare va semna un contract. Singura problemă o constituie faptul că nu are licență Pro dar vom găsi soluția prin care Ion Balaur să antreneze pe Gloria Buzău.””

„Singurul transfer al meu în acest moment este pe pârtia de schi din Poiana Brașov. La începutul săptămânii viitoare voi da un răspuns despre plecarea mea la echipa din Buzău”, a declarat Ion Balaur , încă antrenorul celor din Buftea.

Articol scris de Adrian Soare

28 Dec. 2008, 16:54 Liga 2
Pe aceeași temă