Și Botoșaniul are datorii la jucători! Șfaițer: „Pe zero nu putem fi. Am discutat și am găsit înțelegere”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2012, 14:33 Liga 2
Și Botoșaniul are datorii la jucători!** Șfaițer:

Jucătorii echipei FC Botoșani își vor primi restanțele financiare până la sfârșitul acestui an. Este vorba de diferența din rata contractuală care a fost scadentă la sfârșul lunii septembrie plus o primă de joc.  

„Vom încerca ca până în 29 decembrie să achităm datoriile către jucători și furnizori. Pe zero nu putem fi. Dacă în anii trecuți, jucătorii au primit toți banii la finalul anului, acum este mai dificil. Mai avem de plătit o diferență la contracte și o primă de joc. Am discutat cu băieții și am găsit înțelegere”, a spus Cornel Șfaițer, președinte FC Botoșani.

„Nu avem nicio ofertă pentru vreunul dintre jucătorii”

Oficialii clubului spun n-au nicio ofertă pentru vreunul din jucătorii aflați în lot, dar în același timp susțin că nu sunt dispuși să cedeze fotbaliștii cei mai buni pe sume modice. Cornel Șfaițer declară că majoritate cluburilor caută jucători liberi de contract.

„La momentul acesta nu avem nicio ofertă pentru vreunul dintre jucătorii pe care îi avem în lot. Mi-aș dori să fie o ofertă financiară bună dar toată lumea caută jucători liberi de contract. Toată lumea vrea să transfere fără bani. Nu mai avem piață, nu sunt bani”, a spus Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 08 Dec. 2012, 14:33 Liga 2
Pe aceeași temă