Și-a învins echipa de care aparține, dar n-are resentimente. Reacția lui Marius Coman, după ce Fotbal Comuna Recea a produs surpriza în Liga 2: ”Universitatea Cluj e un capitol încheiat pentru mine”

Andrei PASCU 09 Mar. 2021, 17:46 Liga 2

Marius Coman (24 de ani) a semnat victoria echipei Fotbal Comuna Recea contra Universității Cluj, 1-0. Atacantul a marcat de la 11 metri și a adus cele trei puncte maramureșenilor. Situația lui e una specială, pentru că e împrumutat de ardeleni la Fotbal Comuna Recea până la finalul campionatului.

Marius Coman: ”Universitatea Cluj este un capitol încheiat pentru mine” 

Discursul afișat la finalul partidei, a lăsat de înțeles că Marius Coman nu are vreo urmă de resentiment cu privire la faptul că și-a învins echipa de care aparține, mai ales că, acum, șansele lui ”U” Cluj la promovare au scăzut foarte mult. Atacantul a mai spus că se aștepta la o victorie a echipei sale, chiar dacă pe mulți i-a surprins rezultatul.

Contractul dintre Universitatea Cluj și Marius Coman expiră chiar în vară, dar fotbalistul nu mai pare dispus să rămână acolo. Nu mai înclină către prelungire, declarând că e un capitol închis.

”Ne-am așteptat să scoatem punct sau puncte în meciul acesta și ne-a ieșit. Terenul a fost foarte greu, dar suntem obișnuiți. Puteam să mai marcăm, dar meciul se putea încheia și la egalitate. Cred că am meritat victoria. Cu siguranță ne vom salva de la retrogradare, avem echipă foarte bună și nu cred că ăsta este locul nostru în clasament. Ne înțelegem excelent cu antrenorul Florin Fabian știe să ne motiveze foarte bine.

E adevărat că sunt împrumutat de Universitatea Cluj, dar doar până la vară când devin jucător liber. Nu vreau să mai discut despre asta, Universitatea Cluj este un capitol încheiat pentru mine. Sper să marchez în continuare cât mai multe goluri în acest sezon pentru ACSF Recea, este un obiectiv personal”, a declarat Marius Coman, citat de Glasul Maramureșului.

Marius Coman, parcurs bun în acest sezon: 16 meciuri și șapte goluri 

Marius Coman are un parcurs bun la Fotbal Comuna Recea și pe plan individual. În 16 meciuri în care a fost trimis pe teren, atacantul a ieșit în evidență cu șapte goluri.

Grație reușitei cu Universitatea Cluj, atacantul și-a ajutat echipa să urce până pe locul 13 în Liga 2, iar Fotbal Comuna Recea adună acum 19 puncte în 16 partide.

Foto: Fotbal Comuna Recea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/i-a-invins-apoi-i-a-ironizat-intepatura-lui-florin-fabian-dupa-victoria-obtinuta-de-fotbal-comuna-recea-in-fata-lui-u-cluj-asta-e-tactica-lor-pentru-pr-19173475

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-joaca-in-deschiderea-etapei-a-19-a-rapid-in-incheiere-cel-mai-interesant-joc-al-rundei-este-u-cluj-fc-u-craiova-programul-antepenultimei-etapei-a-sezo-19173489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/discurs-manifest-al-lui-costel-enache-dupa-esecul-de-la-recea-cine-mai-pronunta-expresia-imi-asum-sa-primeasca-sase-luni-de-puscarie-direct-antrenorul-atac-la-19173427

 

Andrei PASCU 09 Mar. 2021, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă