Șfaițer e mulțumit de lot, dar mai vrea trei jucători

17 Aug. 2012, 11:20 Liga 2
Șfaițer e mulțumit de lot, dar mai vrea trei jucători

Președintele executiv al FC Botoșani susține că în momentul de față sunt mai multe soluții pe fiecare compartiment, dar, cu toate acestea, și-ar mai dori doi jucători de bandă plus un atacant cu experiență.

„La portari stăm bine, avem soluții. La fundaș dreapta îi avem pe Maghici, un jucător cu experiență, și Patache. În zona centrală sunt variante. De asemenea, în partea stângă chiar dacă nu îl avem pe Acsinte. La mijloc îi avem pe Vașvari, Taban, Croitoru, Dinu Todoran, Mbella. Mi-aș fi dorit să mai transferăm încă doi jucători buni de bandă stângă și bandă dreapta. În față îi avem pe Boghian, Fulop, Cârjan. E posibil să mai apară jucători până la terminarea campaniei de transferuri”, a spus Cornel Șfaițer.

Investiții de un milion de euro în stadionul Municipal

Dacă FC Botoșani va promova în liga I, primăria va trebui să investească aproximativ un milion de euro în stadionul Municipal astfel încât acesta să îndeplinească normele impuse de FRF. Cea mai costisitoare investiție este instalația de nocturnă care ajunge la 500.000 de euro.

„Dacă reușim să promovăm, trebuie făcute investiții în stadion pentru a putea juca în Botoșani. Aproximativ 100.000 de euro costă încălzirea terenului. Nocturna ajunge la 500.000-600.000. Mai sunt celelalte care trebuie puse la punct începând de la vestiare, peluză, cabinet antidoping, turnicheți. E bine să ne luăm măsuri din timp. Cei de la Tg. Mureș au reușit ca în 60 de zile să rezolve aceste probleme. În momentul în care ai buget, se găsesc firme care să execute lucrările foarte repede”, a mai spus Cornel Șfaițer.

Sursa: Bt online
Foto: Eduard BLAGA

17 Aug. 2012, 11:20 Liga 2
Pe aceeași temă