”Setul” înregistrat de FC Hermannstadt cu Dunărea Călărași l-a mulțumit pe Marius Măldărășanu. Cum a catalogat antrenorul victoria

Răzvan STÎNGĂ 28 Feb. 2022, 14:16 Liga 2

FC Hermannstadt nu a avut milă de Dunărea Călărași, în penultimul meci disputat în etapa a 17-a a Ligii a 2-a, duminică. A trecut la scor, cu 6-0, și a mai adăugat ceva și la capitolul golaveraj, pe lângă cele trei puncte. Marius Măldărășanu se aștepta ca partida să fie precum un antrenament cu public.

Marius Măldărășanu: ”Nici nu m-am gândit la un scor anume, importante sunt punctele”

Măldărășanu nu și-a pus problema vreun moment că FC Hermannsadt ar putea să nu câștige partida disputată la Mediaș. A avut un singur obiectiv, scos în evidență la interviurile de la finalul confruntării, anume ca jucătorii să joace la capacitate maximă și să nu trateze de sus adversarul.

Acum, antrenorul sibienilor începe să se gândească la partida următoare, una cu adevărat importantă în perspectiva luptei pentru play-off și promovare, cu Universitatea Cluj, care se va juca tot la Mediaș.

Este o victorie normală, nu se se punea problema de altceva, trebuie să fim sinceri. Nici nu m-am gândit la un scor anume, importante sunt punctele. Trebuie să fim realiști, nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, am jucat contra Dunării Călărași, o echipă cu probleme, cu mulți copii. Pe această cale îi felicit și le urez baftă.

E o perioadă grea acolo, dar e șansa unor jucători tineri să confirme. Era ceva normal dacă noi nu câștigam azi. Felicit băieții pentru cum au jucat, că au avut atitudine. Le-am zis că acest gen de meci e periculos, pentru că oricâte ai face, oricât te-ai motiva pot apărea momente de superficialitate, iar adversarul să profite.

Nu s-a întâmplat azi, mă bucur, ne gândim la următorul meci”, a declarat Marius Măldărășanu.

Doi dintre debutanți au marcat!

Trebuie precizat că patru jucători s-au aflat, în partida de duminică, la prima oficială în tricoul sibienilor. Daniel Paraschiv, Ionuț Biceanu, Plamen Iliev și Gabriel Șerban și-au făcut debutul pentru FC Hermannstadt. Dintre ei, doi au reușit să marcheze, Ionuț Biceanu (min. 13) și Daniel Paraschiv (min. 25), semnând chiar primele goluri ale sibienilor cu Dunărea Călărași.


Pe lista marcatorilor și-au mai trecut numele Petrișor Petrescu (min. 55), Valentin Buhăcianu (min. 68 și 70) și Baba Alhassan (min. 78).

  • FC Hermannstadt: Iliev – Pantea, Antoche, Issah, Opruț – I. Năstăsie (Buhăcianu 60′), Mino Sota (Alhassan 60′), Biceanu – C. Popescu (Al. Oroian 75′), D. Paraschiv (Gab. Șerban 75′), P. Petrescu (cpt.) (Balaure 60′).
    Rezerve neutilizate: Muțiu – Tomșa, Jica, L. Niță.

Dacă FC Hermannstadt va avea un meci greu runda următoare, cu Universitatea Cluj, Dunărea Călărași va primi vizita echipei Unirea Slobozia.

Foto și video: FC Hermannstadt

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lovitura-pentru-petrolul-veolia-a-decis-sa-incheie-orice-implicare-financiara-la-echipa-ploiesteana-brandul-companiei-va-fi-eliminat-in-totalitate-de-pe-toate-suporturile-de-comunicare-al-19221157

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cornel-sfaiter-nemultumit-de-rezultatul-cu-fc-brasov-indiferent-cu-ce-echipa-jucam-meciul-trebuia-castigat-ce-l-a-nemultumit-pe-presedintele-politehnicii-iasi-si-ce-spune-despre-19221165

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-se-distanteaza-de-urmaritoare-si-e-tot-mai-increzatoare-in-privinta-promovarii-marius-cioiu-dupa-amicalul-cu-cso-plopeni-lotul-e-numeros-calitativ-si-cred-ca-putem-face-fata-si-i-19221110

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Feb. 2022, 14:16 Liga 2
Pe aceeași temă