Serie de meciuri de foc pentru CS Mioveni! Argeșenii au trecut de Chindia, dar dau peste alți doi adversari în formă în campionat

Marius ANGHEL 28 Sep. 2016, 09:57 Liga 2
Serie de meciuri de foc pentru CS Mioveni!** Argeșenii au trecut de Chindia, dar dau peste alți doi adversari în formă în campionat

Pentru CS Mioveni urmează un program încărcat în următoarea perioadă, cu trei meciuri, toate impor­tan­te, în decurs de numai șapte zile. Singura consolare a echipei antrenate de Alexandru Pelici este aceea că are mai bine de o săptămână la dispoziție pentru a pregăti cele trei jocuri.

Programul începe săptămâna vii­toare, luni, cu meciul de campionat cu CSM Râmnicu Vâlcea. Partida a fost programată luni, de la ora 18:00, în nocturnă, ora disputării fiind o premieră pentru CS Mioveni în actualul sezon. Adversara o­cupă locul 11 în clasament îna­inte de acest meci cu 12 puncte, față de locul 6, cu 18 puncte, al argeșenilor, însă echipa din județul vecin este în revenire de formă, înregistrând două victorii în ultimele două partide, 1-0 la Brăila și 5-2 cu Reșița acasă.

După meciul de luni, reprezentanta județului Argeș în Liga 2 va a­vea două zile de pauză, timp în care va trebui să pregătească meciul de Cupă. Acesta este programat, joi, la ora 14:30, cu CS Pă­ulești, pe terenul echipei de la Prahova. Adversara Mioveniului este o din Liga a IV-a (locul 12 în prezent), este câștigătoarea Cupei în Prahova și fosta campioană care obținuse promovarea la baraj în Liga 3, însă care nu a dorit să continue în această competiție. CS Păulești a ajuns în faza a IV-a a Cupei după ce a eliminat pe rând pe Voința Lanurile (Liga  IV – Buzău), scor 4-3, apoi pe Urban Titu (Liga III), scor 3-1, și pe Flacăra Moreni (Liga III), scor 3-0.

În fine, săptămâna viitoare se va încheia pentru galben-verzi cu un meci, derbi al Ligii a II-a, la Suceava, cu Foresta. Partida este programată duminică, de la ora 11:00, iar moldovenii sint neînvinși de opt etape, perioadă în care au obținut șapte victorii și o remiză.

„Aceste puncte cu Chindia nu au nicio valoare dacă nu sunt dublate de o victorie cu Vâlcea, un meci foarte greu, echipă care vine după două victorii consecutive. Încercăm să ne îmbunătățim jocul etapă de etapă. Din păcate, păcătuim pe faza de atac, deși ne creăm foarte multe ocazii. Suntem o echipă care putem punem probleme oricărei formații. Obiectivul nostru este clasarea în primele șase echipe”, a spus Alexandru Pelici după victoria de duminică în fața liderului Chindia.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 28 Sep. 2016, 09:57 Liga 2
Pe aceeași temă