Sergiu Buș, reacție după FCSB – Corvinul. Cum a catalogat eșecul la scor contra campioanei României și a confirmat că stă la Hunedoara doar pentru cupele europene: ”Pentru asta am fost adus”

Andrei PASCU 04 Jul. 2024, 22:35 Liga 2

Corvinul Hunedoara nu a putut face mare lucru în Supercupa României, cu FCSB, cedând la scor, 0-3, dar rămâne cu realizarea din sezonul trecut, când a cucerit Cupa României.

Clubul din Liga 2 a plecat, însă, cu fruntea sus din București, de pe Stadionul Steaua, acolo unde a avut loc partida, pentru că trebuie să fie motivată și pentru un nou sezon în Liga 2, dar și pentru cupele europene.

Sergiu Buș, reacție după FCSB – Corvinul Hunedoara

Unul dintre cele mai importante achiziții făcute de Corvinul în această vară este Sergiu Buș, adus să crească valoarea și să aducă un plus la nivelul vestiarului. Atacantul a declarat că e dezamăgit, totuși, de anumite momente ale partidei.

Crede că echipa hunedoreană putea marca contra campioanei României, dar dacă era mai pragmatică la finalizare. Cu toate acestea, simte că e potențial și Corvinul poate să facă o figură frumoasă în campionat și în cupele europene.

Suntem un pic dezamăgiți, nu am fost pragmatici la finalizare. Cred că am dominat deși am fost conduși. Cred că am jucat bine în prima repriză, dar ocaziile se întorc și ei… probabil că e și diferență de valoare. Noi puteam să profităm, puteam marca, puteam înscrie și în minutul 80.

Însă, îi felicit pentru victorie! Cred că FCSB ne-a luat în serios, noi am simțit. Lui Chiricheș nu îi venea să creadă că jucăm așa bine. Vă zic sincer că e o echipă frumoasă aici, asta simt de când am venit. Echipa are potențial și putem face o figură frumoasă în Europa”, a spus Sergiu Buș la microfonul DigiSport.

Sergiu Buș recunoaște că stă la Corvinul doar pe perioada cupelor europene

În ceea ce privește situația sa, deși în spațiul public s-a aflat de această ipoteză, acum Buș a confirmat-o. El este printre jucătorii veniți special doar pentru cupele europene și se pare că aventura sa de la Corvinul Hunedoara va dura cât timp echipa va rezista în Europa League sau Conference League.

Apoi, mai mult ca sigur va pleca, așa lăsând Sergiu Buș de înțeles că stă situația lui.

Consider că suntem pregătiți pentru cupele europene, am avut amicale puternice, cu campioana Sloveniei, campioana Bosniei. Așa cum am spus și o repet, îmi doresc să învățăm ceva din asta și sper să greșim mai puțin. Să fructificăm ocaziile mai mult.

Eu am venit să ajut echipa, înțelegerea a fost să joc pentru Europa, dar vedem ce va fi. Dacă bunul Dumnezeu ne va califica mai departe, probabil voi rămâne, însă… Eu am venit să ajut, să mă bucur și îmi doresc să facem performață în Europa”, a mai precizat Sergiu Buș.

Sergiu Buș a început partida cu FCSB titular, dar a fost înlocuit de Florin Maxim spre final, în minutul 83, cu Ion Cărăruș. În minutul 25, când scorul era deja 1-0 pentru adversari, Buș a irosit o situație bună de a egala, când, din circa 10 metri, a trimis la prima bară, însă Vlad a evitat golul. Ulterior, din acel corner, Buș a trimis pe poartă cu o execuție din foarfecă, însă Vlad a prins fără probleme.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 04 Jul. 2024, 22:35 Liga 2
Pe aceeași temă