Sebi Tudor: „Cu Sportul avem doar varianta victoriei”

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 16:22 Liga 2
Sebi Tudor:**

Fără succes în retur, Chindia caută o evoluție bună încununată de trei puncte cu Sportul, sâmbătă la prânz pe stadionul Eugen Popescu. Rămâne de văzut dacă bucureștenii vor ataca meciul de la Târgoviște cu titularii, sau vor trimite în teren garnitura de juniori A, care a pierdut la Dinamo II și Buftea.

„Nu va fi un meci lejer, indiferent cu ce jucători vine Sportul. Pentru noi nu există decât o variantă: victoria. Sunt convins că vom face un joc bun și vom câștiga”, e optimist tehnicianul Târgoviștei, Eusebiu Tudor.

Chindia a pierdut la Brăila, 0-1 și la Năvodari, 1-4, și a ajuns pe locul 11 în seria întâi. „Chiar dacă vorbim despre două înfrângeri, au fost meciuri diferite. Cu Brăila am jucat mai slab și am pierdut la limită, dar cu Săgeata am dominat, ne-am creat ocazii și am luat trei goluri din faze fixe”, motivează principalul Chindiei.

Roș-albaștrii se pregătesc în aceste zile pe terenul II al bazei proprii, în condiții precare, precipitațiile din ultimele zile afectând serios suprafața de antrenament.

Apel către public

Organizatorii așteaptă un număr mare de spectatori la primul meci oficial al Chindiei pe teren propriu în 2013. Intrarea a rămas liberă, iar târgoviștenii promit o evoluție bună la debutul în fața suporterilor în retur: „Îi așteptăm pe oameni la stadion. Vom face tot ce ne va sta în putință ca echipa să arate bine”, declară Tudor.

3 titulari vor rata meciul cu Sportul: Mihăescu (suspendat), Cherchez, Dinu (nerefăcuți)

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 27 Mar. 2013, 16:22 Liga 2
Pe aceeași temă