Se anunță vremuri grele pentru FK Csikszereda, care a căzut pe ultimul loc în play-off după 2-2 cu CS Mioveni. Problemele cu care se confruntă Valentin Suciu

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2021, 14:58 Liga 2

FK Csikszereda a ajuns pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 2, după etapa a 7-a. Ciucanii nu au bifat victoria în fața Mioveniului, deși au condus până în prelungirile partidei. Au fost egalați în minutul 90+1, iar confruntarea s-a terminat la egalitate, 2-2.

Valentin Suciu nu a părut foarte afectat la finalul partidei, deși FK Csikszereda este și singura echipă din grupa de promovare cu o singură victorie până acum. Restul are cel puțin două succese, dar antrenorul are în continuare încredere că poate fi prinsă una din pozițiile 3 sau 4, pentru accederea în barajul de promovare, cu o formație din Liga 1.

Valentin Suciu: ”Dacă eram puțini mai concentrați, puteam să luăm cele trei puncte” 

FK Csikszereda are probleme de efectiv în acest moment, după cum a remarcat Valentin Suciu. Dispune de un lot destul de subțire, iar asta se simte în joc și în prospețime, în special din prisma faptului că etapele sunt destul de comprimate.

Sperăm să ne refacem cumva până la ora jocului următor. Este un program infernal pentru toată lumea, noi suntem și puțini, dar asta nu e o scuză. Cine intră, trebuie să își facă treaba cât mai bine. Nu spun că acum jucătorii nu și-au făcut-o. Însă, o lipsă de concentrare pe final, o lipsă de concentrare la finalul primei reprize și rezultatul este 2-2. Dacă eram puțini mai concentrați, puteam să luăm cele trei puncte”, a declarat Valentin Suciu, la microfonul DigiSport.

FK Csikszereda e pe ultimul loc în play-off, la cinci puncte de poziția a 4-a 

Singura victorie a ciucanilor a venit în etapa a 5-a, când au învins în deplasare ASU Poli, cu scorul de 1-0. În rest, în cele șapte etape scurse din play-off, au înregistrat două egaluri și patru eșecuri.

FK Csikszereda e pe 6 în play-off-ul Ligii 2, cu 37 de puncte, la cinci de locul 4, pe care se situează acum Dunărea Călărași. În etapa următoare, FK Csiskzereda va evolua la Craiova, cu U Craiova 1948 SA.

În turul play-off-ului oltenii s-au impus la limită la Miercurea Ciuc, cu scorul de 2-1.

Foto: Pal Zoltan/ FK Csikszereda

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-abia-a-scos-un-punct-cu-fk-csikszereda-dar-ameninta-suprematia-primelor-doua-clasate-din-play-off-alexandru-pelici-nu-renuntam-la-locul-2-ne-jucam-sansa-pana-la-sfarsit-19183461

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-stors-de-puteri-dupa-victoria-unirii-slobozia-cu-csm-resita-si-a-gasit-cu-greu-cuvintele-a-fost-pe-viata-si-pe-moarte-calificarea-in-baraj-adusa-de-un-accidentat-19183452

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-a-ratat-sansa-locului-1-in-play-off-a-pierdut-cu-dunarea-calarasi-iar-bogdan-barbu-stie-care-a-fost-problema-asta-e-rapidul-nu-pana-la-ultima-etapa-trebuie-sa-se-bata-mereu-e-pres-19183425

 

Răzvan STÎNGĂ 08 May. 2021, 14:58 Liga 2
Pe aceeași temă