SCM Gloria Buzău le propune două variante suporterilor care și-au cumpărat abonamente și nu le-au putut utiliza din cauza ”înghețării” sezonului. ”Contravaloare nu poate fi restituită”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Jul. 2020, 19:16 Liga 2
SCM Gloria Buzău le propune două variante suporterilor care și-au cumpărat abonamente și nu le-au putut utiliza din cauza ”înghețării” sezonului. ”Contravaloare nu poate fi restituită”

SCM Gloria Buzău propune două variante suporterilor care și-au cumpărat abonamente la meciurile de acasă ale echipei de fotbal antrenate de Ilie Stan în sezonul de Liga 2 care a fost ”înghețat” din cauza pandemiei de COVID-19 și care nu au mai avut loc. Fiindcă nu poate restitui banii, gruparea de drept public, care nu are drept de promovare în Liga 1 din cauza formei sale juridice, a emis un comunicat în care explică ce facilități au fanii față de care sunt datori.

O variantă propusă suporterilor deținători de abonamente este ca fiecare să primească ”vouchere” pentru atâtea meciuri câte ar fi trebui să urmărească pe stadionul Gloria în returul sezonului 2019/2020. Echipa ar fi avut de desfășurat șapte jocuri acasă, astfel că fanii vor primi acces liber pentru șapte partide din noul sezon de Liga 2, după ce publicului i se va permite să revină în tribune.

A doua variantă este ca deținătorii de abonamente să primească un ”discount” de 35 la sută la achiziționarea unui abonament pentru noua ediție a Ligii 2.

Pentru prima propunere, doritorii trebuie să se prezinte la sediul clubului cu actul de identitate și abonamentul expirat, iar pentru cea de-a doua trebuie să se prezinte tot cu C.I. și abonamentul pe sezonul 2019/2020 la punctele de vânzare a biletelor și abonamentelor.

Iată comunicatul SCM Gloria Buzău, semnat de director Ion Cazan:

”Sport Club Municipal Gloria Buzău dorește să informeze suporterii echipelor de handbal și de fotbal, care și-au achiziționat abonamente pentru sezonul competițional 2019-2020 Liga Florilor MOL și Liga a 2-a Casa Pariurilor, asupra deciziei luate în privința partidelor rămase nedisputate.

Deoarece abonamentele au fost achiziționate pentru un întreg sezon competițional ce s-a încheiat deja prin decizia Federațiilor Române de profil, contravaloarea abonamentelor pentru meciurile nedisputate nu poate fi restituită. Prin urmare, Sport Club Municipal Gloria Buzău vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le două variante:

1. Pentru fiecare partidă care nu s-a mai desfășurat în sezonul 2019-2020 (7 meciuri de fotbal, 3 meciuri de handbal), suporterii vor primi un voucher cu care vor avea acces liber pe stadionul „Gloria”, respectiv Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, la mecurile ce se vor susține cu public în sezonul competițional 2020-2021 (ex: pentru 3 meciuri de handbal, nedisputate pe teren propriu în sezonul 2019-2020, posesorii de abonamente vor avea acces liber, în baza voucherului primit, la 3 meciuri din sezonul competițional 2020-2021).

În acest caz, doritorii se vor prezenta la sediul clubului SCM Gloria Buzău, pentru a-și ridica voucherele, având asupra lor un act de identitate și abonamentul pentru sezonul 2019-2020, pe care îl vor preda la primirea voucherelor.

2. Posesorii de abonamente pentru sezonul competițional 2019-2020, care își vor achiziționa abonamente pentru sezonul 2020-2021, vor beneficia de un discount proporțional cu numărul de meciuri rămas nedisputat, atât în Liga Florilor MOL, cât și Liga a 2-a Casa Pariurilor. Astfel, pentru meciurile de fotbal, discountul va fi de 35%, iar pentru partidele de handbal de 25%.

Persoanele ce vor opta pentru această variantă se vor prezenta la punctele de vânzare a biletelor și abonamentelor, având asupra lor un act de identitate și abonamentul pentru sezonul 2019-2020, pe care îl vor preda la primirea noului abonament, la care se aplică discountul.

*În funcție de deciziile Ministerului Tineretului și Sportului, Ministerului Sănătății și Federațiilor Române de profil, privind reluarea competițiilor cu suporteri, vom reveni în timp util cu un comunicat, în care vom preciza data începând cu care suporterii vor putea opta pentru una dintre cele două variante.

Mulțumim tuturor suporterilor pentru înțelegere!”

Foto: Gloria Buzău Fotbal

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 01 Jul. 2020, 19:16 Liga 2
Pe aceeași temă