SCM Gloria Buzău a înregistrat primul eșec din acest sezon, Ilie Stan e supărat pe jucători: ”Le-am spus că ne așteaptă cel mai greu joc. Nu ne-am mobilizat”

Răzvan STÎNGĂ 28 Sep. 2020, 16:57 Liga 2
SCM Gloria Buzău a înregistrat primul eșec din acest sezon, Ilie Stan e supărat pe jucători: ”Le-am spus că ne așteaptă cel mai greu joc. Nu ne-am mobilizat”

SCM Gloria Buzău a înregistrat primul eșec al sezonului, pe teren propriu, 0-1 cu CSM Reșița în etapa a 5-a din Liga 2. Antrenorul Ilie Stan a declarat la finalul partidei că este dezamăgit de înfrângere, întrucât știa la ce să se aștepte din partea formației pregătite de Alexandru Pelici. I-a pus în ”gardă” pe jucători, dar aceștia nu au reușit să scoată nici măcar un rezultat de egalitate.

Ilie Stan: ”Este şi foarte greu să joci împotriva celor de la Reşiţa, pentru că îl ştiam foarte bine pe Pelici” 

Ilie Stan a lucrat, după cum a precizat, foarte mult la faza de atac, pentru că se aștepta ca reșițenii să se închidă și să o facă și bine. A încercat să desfacă apărarea adversă, dar nu a reușit. Lipsa golului și, implicit, conturarea înfrângerii au fost puse de antrenor și pe seama lipsei de prospețime.

Ăsta este fotbalul. Le-am spus chiar imediat după meciul cu Farul că ne va aştepta cel mai greu joc. Astăzi nu am reuşit să ne mobilizăm. Bine, este şi foarte greu să joci împotriva celor de la Reşiţa, pentru că îl ştiam foarte bine pe Pelici, un antrenor care lucrează foarte bine la faza defensivă şi era foarte greu să desfaci o apărare foarte compactă. Nici noi nu am găsit soluţii, nu am avut prospeţime şi, atunci când nu ai prospeţime, nu ai posibilitatea să dezechilibrezi adversarul.

 Una peste alta, a mai fost şi acea fază la care, dacă Balgiu dădea la poartă, nu ar mai fi ieşit acel contraatac cu penalty şi gol pentru adversari. În alte condiţii, poate mergeam spre un 0 la 0 la pauză şi altfel ne-am fi prezentat în partea a doua a jocului”, a declarat Ilie Stan după meci, citat de SCM Gloria Buzău.

Ilie Stan: ”Mergem la Ripensia să ne recuperăm punctele” 

Antrenorul moldovenilor vrea ca jucătorii să uite repede înfrângerea, pentru a putea să se pregătească bine pentru următoarea partidă din Liga 2, cu Ripensia, de la Timișoara. Ilie Stan va merge acolo pentru victorie, după cum a precizat, pentru recuperarea punctelor pierdute cu CSM Reșița.

Asta este, mergem mai departe, trebuie să mergem la Ripensia şi să ne recuperăm punctele. Va fi o deplasare foarte grea. Ripensia are nevoie şi ea de puncte şi va încerca să se organizeze foarte bine. Dar, până la ora jocului, sper ca jucătorii mei să îşi revină, cel puţin din punct de vedere psihic, pentru că de pregătiţi sunt pregătiţi, şi să reuşim să câştigăm toate cele trei puncte”, a adăugat Ilie Stan.

SCM Gloria Buzău a încheiat etapa a 5-a pe locul 12, cu 6 puncte. Următoarea adversară, Ripensia, este pe penultimul loc, 20, cu doar 3 puncte.

Foto: SCM Gloria Buzău 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-aduna-puncte-fara-un-joc-convingator-pelici-recunoaste-nu-suntem-o-echipa-spectaculoasa-dar-fotbalistii-au-jucat-pana-la-ultima-picatura-de-energie-reactia-lui-bus-19149991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-derby-ul-timisoarei-19149643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-savin-a-lasat-scm-gloria-buzau-pentru-a-reveni-la-fk-csikszereda-tanarul-de-30-de-ani-vorbeste-excelent-maghiara-19149440

 

 

Răzvan STÎNGĂ 28 Sep. 2020, 16:57 Liga 2
Pe aceeași temă