Scene incredibile la Călărași! Dan Alexa a cedat nervos, a spart un geam și a fost transportat la spital la pauză

Marius ANGHEL 11 May. 2016, 19:27 Liga 2
Scene incredibile la Călărași!** Dan Alexa a cedat nervos, a spart un geam și a fost transportat la spital la pauză

UPDATE: Cu Dan Alexa la spital pentru a fi cusut după ce s-a tăiat la mână, Rapid a pierdut la Călărași cu 0-3 și a căzut pe locul 2 în play-off-ul Seriei I. Dunărea și Rapid sunt la egalitate de puncte, 34, însă călărășenii au un golaveraj superior (14-4 / 6-9) și sunt pe primul loc. Tot astăzi, Dacia Unirea a câștigat cu 2-1 meciul cu FC Academica Clinceni și s-a apropiat la 3 puncte de primele două clasate.

„Oficial, Dan Alexa a alunecat pe ușă și s-a tăiat când a căzut”, a fost explicația, după meci, a lui Dinu Gheorghe despre accidentarea lui Dan Alexa de la pauză.

Până la finalul sezonului mai sunt de disputat 4 etape.


 

Momente dificile pentru Rapid la Călărași. Giuleștenii sunt conduși cu 1-0, scor la care Dunărea trece pe primul loc în Seria 2 a Ligii 2, iar Dan Alexa a ajuns la spital, după ce a spart un geam la pauza meciului.

Imediat după fluierul de final al primei reprize, antrenorul Rapidului a mers la arbitrul întâlnirii și i-a reproșat câteva decizii. Presiunea meciului, dar și faptul că o victorie i-ar transforma pe călărășeni în favoriți la promovarea directă în Liga 1 l-au făcut pe Alexa, recunoscut drept un fotbalist și antrenor coleric, să-și piardă cumpătul. 

Sursele ProSport susțin că antrenorul Rapidului s-ar fi enervat și ar fi spart un geam cu pumnul, iar cioburile l-au tăiat atât la mână, cât și la burtă, motiv pentru care Alexa a fost transportat imediat la spitalul din localitate, unde s-a constatat că are o rană la brațul stâng și a fost cusut de o echipă medicală.

La 1-0 pentru Călărași, Rapid și Dunărea sunt la egalitate de puncte, 34, dar echipa lui Adrian Mihalcea ocupă locul întâi în play-off, cu patru etape înaintea finalului, grație golaverajului superior, 12-4 față de 6-7.

Marius ANGHEL 11 May. 2016, 19:27 Liga 2
Pe aceeași temă