SC Oțelul vrea revanșa după eșecul din etapa trecută! Dorinel Munteanu a prefațat partida cu Concordia Chiajna, a anunțat situația accidentaților și dacă face modificări în primul 11

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2022, 18:08 Liga 2
SC Oțelul vrea revanșa după eșecul din etapa trecută! Dorinel Munteanu a prefațat partida cu Concordia Chiajna, a anunțat situația accidentaților și dacă face modificări în primul 11

SC Oțelul speră să șteargă imaginea primului eșec al sezonului după partida cu Concordia Chiajna, din etapa a 10-a a Ligii 2, de pe teren propriu. Gălățenii au cedat în confruntarea trecută, cu Unirea Dej, iar acum vor cele trei puncte, care să îi mențină pe primele locuri în clasament.

SC Oțelul vrea cele trei puncte în urma partidei cu Concordia Chiajna. Dorinel Munteanu a prefațat duelul

Dorinel Munteanu, deși după duelul cu Unirea Dej era destul de nervos, acum, la conferința de presă premergătoare jocului cu Concordia Chiajna, a luat eșecul ca pe unul așteptat, mai ales că SC Oțelul avea multe meciuri fără înfrângere.

A încercat să repare ce nu a ieșit în duelul cu clujenii, iar acum vrea o imagine mai bună a jucătorilor săi. Își dorește dăruire, ceea ce echipa nu a avut în runda trecută în opinia lui Dorinel Munteanu, mai ales că meciul cu Concordia Chiajna e unul special pentru SC Oțelul și va avea loc în nocturnă.

Dorinel Munteanu, reacție înainte de SC Oțelul – Concordia Chiajna: ”Va fi un meci echilibrat, nu va fi favorită, dar sper să câștigăm”

Duelul SC Oțelul  – Concordia Chiajna este programat luni, de la ora 18:15, iar cele mai importante faze vor fi redate în format live-text pe Liga2.ro.

Vom avea în față un adversar cu experiență în Liga 2, jucători experimentați, cu pretenții la play-off și promovare, dar asta nu ne împiedică să abordăm jocul curajos, încrezător și dornici să reparăm rezultatul din ultima partidă, de la Dej. Ajutorul vine numai de la noi, de la jucători, de la dăruirea lor, de la concentrarea lor, dar și de la suporteri.

Mi-aș dori ca fanii să fie alături de noi, să nu uite că suntem o nou-promovată și obiectivele le putem îndeplini împreună cu ei. Va fi un meci echilibrat, nu va fi favorită. Sper ca după un meci bun să câștigăm.

Am analizat partida de la Dej, am văzut ce am făcut greșit. Prea mult nu ne-am obosit, a venit după multe jocuri fără înfrângere. Toți am fost conștienți că puteam obține mai mult, dar e un joc la trecut și nu ne mai interesează, ne interesează doar jocul cu Concordia Chiajna. Trebuie să îndeplinim acest obiectiv.

(N.r. – Despre faptul că meciul va avea loc în nocturnă) Este un detaliu motivator. Am vorbit cu jucătorii, le-am explicat ce înseamnă să joace în nocturnă. E altă atmosferă, jocurile în nocturnă au adus multe bucurii echipei noastre și Galațiului”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Dorinel Munteanu nu se gândește să menajeze jucători în meciul cu Concordia Chiajna

Vasile Jardan va putea juca pentru SC Oțelul în partida cu Concordia Chiajna, după ce în ultimele două partide a fost indisponibil. Dorinel Munteanu a lăsat de înțeles că nu va schimba primul 11 în ideea în care ar menaja anumiți jucători pentru debutul în Cupa României, pentru prima etapă.

Nu am probleme de lot, a revenit și Vasile, probabil va intra 30 de minute sau cât va fi nevoie de el. Mai rămâne Ghiocel să revină. El e pe finalul recuperării, sper să revină cât mai repede.

Avem trei zile în opt meciuri, mă interesează rezultatele în cele trei meciuri, nu știu dacă voi schimba. Să trecem de jocul cu Concordia, să vedem în ce stare sunt jucătorii, dar pe mine mă interesează rezultatele. Vreau să am cel mai bun 11 la fiecare joc”, a mai spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, meciuri de foc în următoarea perioadă

SC Oțelul, după partida cu Concordia Chiajna de pe teren propriu, va întâlni, tot acasă, CS Mioveni, joi, de la ora 15:00, în prima etapă a fazei grupelor Cupei României. Ulterior, va avea patru dueluri foarte complicate.

Vor urma trei jocuri importante în Liga 2, cu Steaua (deplasare), Gloria Buzău (acasă) și Unirea Slobozia (deplasare), și confruntarea din Cupa României cu FCSB (acasă).

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victoria-chinuita-cu-ripensia-creste-entuziasmul-in-tabara-lui-dinamo-razvan-patriche-surprinzator-de-increzator-de-ce-sa-nu-speram-la-play-off-19249536

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tatar-salveaza-un-punct-in-ultimele-secunde-contra-unirii-slobozia-cs-comunal-selimbar-al-patrulea-1-1-consecutiv-acasa-si-doar-doua-puncte-in-ultimele-trei-etape-19249519

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-victorie-la-limita-joc-neconvingator-dar-ovidiu-burca-scoate-in-evidenta-esentialul-am-intalnit-o-echipa-care-se-apara-bine-analiza-succesului-cu-ripensia-19249489

https://liga2.prosport.ro/seria-1/trei-puncte-si-atat-poli-iasi-a-castigat-greu-acasa-cu-ultima-clasata-metaloglobus-dupa-o-noua-evolutie-cenusie-moldovenii-salvati-de-hlistei-19249483

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-10-am-ajuns-la-jumatatea-sezonului-regular-de-la-ora-1100-se-disputa-cinci-meciuri-printre-echipele-care-intra-la-joc-fiind-si-trei-care-ocupa-locuri-de-play-off-19249380

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2022, 18:08 Liga 2
Pe aceeași temă