SC Oțelul întâlnește ultima clasată din Liga 2, dar Dorinel Munteanu vrea să vadă un joc perfect: ”Unirea Constanța e o echipă bună, nu ne luăm după clasament. Vreau să avem atitudine”

Andrei PASCU 19 Aug. 2022, 16:24 Liga 2
SC Oțelul întâlnește ultima clasată din Liga 2, dar Dorinel Munteanu vrea să vadă un joc perfect: ”Unirea Constanța e o echipă bună, nu ne luăm după clasament. Vreau să avem atitudine”

SC Oțelul se anunță o echipă care va avea un cuvânt important de spus în acest sezon de Liga 2, iar ideea teoretică a fost confirmată după primele două etape, în care echipa lui Dorinel Munteanu a obținut două rezultate bune, 0-0 cu Poli Iași și 3-1 cu Dinamo.

Dorinel Munteanu abordează atent partida pe care SC Oțelul o va avea cu Unirea Constanța

În etapa a 3-a, formația din Galați va întâlni, pe teren propriu, Unirea Constanța, iar Munteanu a prefațat confruntarea pe care echipa lui o va juca acasă în fața trupei lui Dacian Nastai. Chiar dacă Unirea Constanța se află într-o situație diametral opusă, cu 0 puncte după primele două etape, fostul mare mijlocaș al României e convins că va fi un duel complicat.

Faptul că formația din Constanța are jucători tineri îi atrage atenția, considerând că, în mod cert, vor fi determinați și vor avea acel suflu specific fotbaliștilor de vârsta lor.

Dorinel Munteanu, înainte de SC Oțelul Unirea Constanța: ”Suntem pregătiți, suntem motivați”

Pentru jocul de duminică, de la ora 12:30, Dorinel Munteanu a anunțat că va face și câteva schimbări, mai ales pentru că jucătorii care au început sezonul accidentați și-au revenit și sunt și mai bine puși la punct.

SC Oțelul poate miza mai mult pe Ionuț Neagu, Juri Cisotti și Costin Ghiocel. Cisotti și Ghiocel au jucat, de altfel, și în partida cu Dinamo, în timp ce Neagu n-a făcut parte din lot până acum.

A trecut euforia după victoria cu Dinamo. I-am felicitat pe jucători pentru un joc bun, datorită jocului am câștigat cu Dinamo, dar acum urmează un joc mai important, dacă nu și mai important, pentru că punctele puse în joc, indiferent de adversar, sunt foarte importante.

Adversarul nostru este bun, sincer nu trebuie să ne luăm după clasament, pentru că are în componență jucători tineri, buni, dornici de afirmare și toate echipele care joacă împotriva noastră își doresc să câștige.

Suntem pregătiți, suntem motivați, așa trebuie să fim la fiecare meci și vom aborda partida foarte concentrați. Trebuie să câștigăm indiferent de ora jocului, că e cald sau că sunt alte condiții.

Toți știu că îmi doresc ca echipa mea să aibă atitudine. Mă bucur că acum revin și jucătorii accidentați. Orice jucător din lot poate intra în partida de duminică. Voi face câteva schimbări, o schimbare sau două, dar asta nu înseamnă că randamentul echipei trebuie să slăbească”, a declarat Dorinel Munteanu la conferința de presă premergătoare jocului cu Unirea Constanța.

Dorinel Munteanu așteaptă cât mai mulți fani la stadion

SC Oțelul va fi, cu siguranță, una dintre echipele care vor avea cea mai mare medie de spectatori în partidele de pe teren propriu. Dorinel Munteanu e convins de asta, dar pentru ca numărul să fie și mai mare e nevoie ca jucătorii săi să aibă evoluții foarte bune și să aibă un ritm de joc plăcut.

Publicul ne ajută mereu, suporterii sunt în spatele echipei, pentru ei jucăm, pentru ei vrem să arătăm bine, să vină lumea la stadion. Suporterii ne ajută în măsura în care noi trebuie să jucăm foarte bine. Jocul trebuie să fie consistent, solid, bun”, a mai punctat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, 4 puncte în primele două etape de Liga 2, Unirea Constanța are 0 puncte

Patru puncte a adunat, așadar, SC Oțelul după primele două runde din Liga 2. În partida de debut, cu Politehnica Iași, de la Galați, a scos un punct, 0-0, iar apoi, la Clinceni, a învins Dinamo cu scorul de 3-1.

SC Oțelul va avea următoarea partidă după cea cu Unirea Constanța, în deplasare, cu CS Comunal Șelimbăr.

Iată ce a declarat Dacian Nastai, antrenorul Unirii Constanța, despre partida cu SC Oțelul, într-un dialog cu Liga2.ro:

Timpul este adversarul numărul unu al unui antrenor de fotbal. Toată lumea ar vrea ca echipa să arate mai bine de la o săptămână la alta. Lucrurile sunt însă în creștere, se văd. Trebuie să mergem la Galați cu gândul de a ne așeza foarte bine sub nivelul balonului, de a acoperi bine spațiile și a ne concentra pe ceea ce înseamnă fază defensivă, dar și ce înseamnă fază defensivă în relație unu contra unu.

Oțelul este o echipă bună, cu jucători buni, cu jucători cu experiență, sperăm să facem un joc bun, dar în principal e vorba de cum vom arăta noi. Trebuie să facem lucrurile să funcționeze mai bine ca în primele etape”.

Foto și video: SC Oțelul

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 19 Aug. 2022, 16:24 Liga 2
Pe aceeași temă