Dorinel Munteanu se întoarce motivat pe banca SC Oțelul. Gloria Buzău, echipa cu care vrea să iasă din pasa nefavorabilă: ”E posibil să aleg aceeași garnitură ca în partida cu Dinamo, să le demonstrez jucătorilor că pot mai mult”

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2023, 17:24 Liga 2
Dorinel Munteanu se întoarce motivat pe banca SC Oțelul. Gloria Buzău, echipa cu care vrea să iasă din pasa nefavorabilă: ”E posibil să aleg aceeași garnitură ca în partida cu Dinamo, să le demonstrez jucătorilor că pot mai mult”

SC Oțelul – Gloria Buzău deschide runda a 4-a a play-off-ului Ligii 2, duel care va fi live-text pe Liga2.ro, joi, de la ora 20:00. Dorinel Munteanu, antrenorul gălățenilor, a prefațat meciul cu echipa pregătită de Adrian Mihalcea, unul care vine nu într-un moment prea bun pentru SC Oțelul.

Nou-promovata dispută partida cu formația din Buzău după ce a cedat cu Dinamo, în deplasare, scor 0-3. Dorinel Munteanu vrea victoria și o situație favorabilă la finalul rundei, dacă vor veni și anumite rezultate care să-i convină, din alte meciuri. În plus, el revine pe bancă după suspendare, după ce a lipsit în etapele cu Steaua și Dinamo.

SC Oțelul întâlnește Gloria Buzău în etapa a 4-a a play-off-ului de Liga 2

Chiar dacă Gloria Buzău a adunat numai trei puncte în play-off, fostul mare mijlocaș al României a numit-o drept una dintre cele mai bune ale campionatului.

Pentru a trece peste startul nu foarte îmbucurător de play-off, Dorinel Munteanu a cerut și aportul suporterilor, demers pe care clubul s-a tot axat după partida cu Dinamo, emițând chiar și un comunicat oficial în această direcție.

Doresc să văd altă echipă, mai determinată, care face tot posibilul să câștige toate punctele. Întâlnim una dintre cele mai puternice adversare din play-off, dar, cu toate acestea, mă aștept la o reacție bună din partea jucătorilor, ca să îndreptăm, ca să spun așa, rezultatul cu Dinamo.

Nu va fi ușor, trebuie să ne dăruim, să avem o constanță în joc și în evoluție. Fiecare punct e important, dar mi-aș dori din partea publicului să susțină necondiționat echipa, să aibă încredere în jucători.

În acest moment, echipa e în grafic. Așteptările sunt mai mari, dar, ținând cont de contextul general, de unde am plecat și unde am ajuns, lumea, suporterii trebuie să aibă mai mult respect pentru echipă, pentru jucători. Am prins o zi mai puțin bună cu Dinamo, dar nu înseamnă că nu ne vom bate pentru promovare, de pe locurile direct promovabile sau după baraj.

De aceea, vreau ca suporterii să încurajeze echipa, să fie alături de jucători necondiționat. În sezonul regular, cu Buzău a fost un meci total diferit, Buzău a jucat bine în prima repriză, noi am jucat mai bine a doua repriză.

A fost și meciul din Cupa României, a fost cu totul alt joc, nu are legătură cu jocul de joi, în care ambele vrem să câștigăm, va fi care pe care”, a spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, fără Costin Ghiocel și la partida cu Gloria Buzău

SC Oțelul nu are foarte multe probleme de lot pentru partida de joi, dar Munteanu ia în calcul anumite schimbări după cele întâmplate cu Dinamo. La capitolul absențe, nu va conta sigur pe Costin Ghiocel, care încă e suspendat în urma cartonașului roșu încasat în partida cu Poli Iași, din prima etapă de play-off.

În schimb, e posibil ca tânărul Ștefan Farcaș să fie în lot.

Farcaș e posibil să fie în lot. E posibil să schimb și echipa, e posibil să merg pe aceeași garnitură, să le demonstrez jucătorilor care au evoluat cu Dinamo că a fost o evoluție foarte proastă și ei pot mai mult”, a mai spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, trei puncte în trei etape de play-off. Gloria Buzău, tot trei

SC Oțelul a început play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, poziție pe care se află și acum, dar cu 39 de puncte, la patru și cinci puncte de primele două clasate în acest moment, Steaua și Politehnica Iași. În același timp, gălățenii au un avans de un punct față de locul 4, Dinamo, și de șase și șapte puncte peste Gloria Buzău și Unirea Dej.

Gălățenii vor întâlni, în următoarea rundă, după ce au debutat cu Poli Iași, scor 1-2, au învins Steaua, scor 3-2, și au cedat cu Dinamo, scor 0-3, Gloria Buzău pe teren propriu.

În play-off, Gloria Buzău are trei remize, 1-1 cu Dinamo, 1-1 cu Poli Iași și 0-0 cu Unirea Dej.

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-comunicat-prin-care-vrea-sa-pastreze-energia-pozitiva-19266186

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristi-munteanu-vrea-sa-uite-partida-dinamo-sc-otelul-19265993

https://liga2.prosport.ro/seria-1/lamine-ghezali-omul-partidei-dinamo-sc-otelul-19265966

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tensiuni-la-finalul-meciului-de-pe-arcul-de-triumf-jucatorii-otelului-certati-de-galerie-dupa-esecul-cu-dinamo-cel-mai-vocal-dintre-elevii-lui-dorinel-munteanu-19265901

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-suparat-dupa-esecul-cu-dinamo-mergem-acasa-si-ne-spalam-pacatele-in-vestiar-probleme-sunt-la-aceeasi-jucatori-ce-a-apreciat-la-adversari-si-vrea-si-la-otelari-si-19265886

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2023, 17:24 Liga 2
Pe aceeași temă