SC Oțelul așteaptă banii de la autoritățile locale! Dosarul a fost acceptat, iar singura necunoscută e suma care va intra în conturi

Răzvan STÎNGĂ 01 Mar. 2023, 14:08 Liga 2
SC Oțelul așteaptă banii de la autoritățile locale! Dosarul a fost acceptat, iar singura necunoscută e suma care va intra în conturi

SC Oțelul se bazează pe bani de la autoritățile locale pentru a putea rezolva problemele legate de anumite datorii, inclusiv rezolvarea restanțelor salariale către jucători. Astfel, echipa din Liga 2 așteaptă acum ca suma pe care o va primi să fie decisă de Consiliul Local Galați.

Partea bună e că dosarul depus de SC Oțelul a fost votat de comisie cu 77 puncte, fiind clar că va încasa o sumă importantă ținând cont că ne referim la un club care are șanse foarte mari să promoveze în SuperLiga României.

SC Oțelul așteaptă banii de la autoritățile locale. Ar putea lua aproximativ 500.000 de euro 

Astfel, clubul se așteaptă să primească până la 500.000 de euro, conform Viața Liberă, însă suma exactă va fi decisă la finalul lunii martie, când va avea loc o altă ședință a Consiliului Local Galați, când va fi stabilită împărțirea fondurilor.

Este de așteptat ca prima tranșă de bani să intre în conturile SC Oțelul peste o lună și jumătate, undeva aproape de 15 aprilie, dar lucrurile nu sunt clare, momentan nefiind stabilit nici de cât poate beneficia clubul.

Dorinel Munteanu s-a implicat personal în problema restanțelor salariale de la SC Oțelul. A vorbit cu primarul

Cert este că, așa cum a declarat și Dorinel Munteanu, jucătorii sunt neplătiți și în acest moment așteaptă să intre banii de la autoritățile locale pentru a încasa salariile restante.

Situația nu pare una gravă, întrucât fostul mijlocaș al naționalei României a vorbit personal cu primarul Galațiului, iar ulterior i-a asigurat pe jucători că vor fi plătiți imediat ce clubul va încasa prima tranșă de bani.

Avem ceva restanțe, suntem finanțați de la bugetul local, de la primărie. Am discutat cu domnul primar, ne-a asigurat de sprijinul lui. Jucătorii înțeleg situația, înțeleg că atunci când vor intra banii, ei vor fi plătiți. Dar, acum suntem în preajma jocului cu Slatina, cred că nimeni nu se gândește la problema banilor.

Vreau să îi motivez pe băieți, pentru că e nevoie. Obiectivul lor e acela să dea tot ce pot pe teren”, a spus Dorinel Munteanu în cadrul unei conferințe de presă, înaintea partidei cu CSM Slatina.

SC Oțelul, foarte aproape de prezența oficială în play-off

SC Oțelul este pe locul 3 în Liga 2, cu 32 de puncte. Poli Iași e pe 2, cu 34 de puncte, iar pe primul loc e Steaua, tot cu 34 de puncte. Imediat sub gălățeni, pe poziția a 4-a, se află Unirea Slobozia, cu 30 de puncte.

Diferența față de locul 7, primul care nu duce în play-off la finalul sezonului regular, ocupat acum de Gloria Buzău, e de cinci puncte. În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Astfel, nou-promovata poate fi oficial în play-off dacă va reuși să scoată cel puțin două puncte în următoarele două partide.

Foto: News Flux și SC Oțelul Galați

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Mar. 2023, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă