Șapte goluri în familie

Liga2.ro 02 Nov. 2008, 15:55 Liga 2

Festivalul de goluri din meciul Dinamo II – FC Ploiești a năucit spectatorii aflați în tribună. O medie de 1 gol la 5 minute în primul sfert de oră anunța show-ul de pe gazon.

După ce Dinamo II a condus în două rânduri cu 1-0, după penalty-ul marcat de Damaschin, și cu 2-1, a urmat o răsturnarea de scor care a probat statutul de favorită a echipei FC Ploiești. Elevii lui Vivi Răchită și-au corectat din mers greșelile, după schimbarea lui Zapodeanu dinamoviștii nereușind să mai pună în pericol poarta lui Gabriel Popa.

Cu doi jucători în zi de grație, atacantul în vârstă de 30 de ani Ștefan Ciobanu, autorul unui hat-trick, și fotbalistul crescut de Dinamo, Marius Alexe, coautor la două din golurile prahovenilor, victoria nu putea să scape formației ce se dorește a fi urmașa marii echipe a Petrolului.


“A fost greu, dar mă așteptam să câștigăm pentru că avem potențial. Nu e o mare problemă eliminarea lui Alexe din minutul 95, a fost o strategie. Oricum el nu putea evolua etapa viitoare, fiind plecat la lotul național”
– a declarat la finalul partidei antrenorul echipei FC Ploiești, Valeriu Răchită.

„A fost puțin dificil să joc împotriva foștilor mei colegi, dar eu îmi fac meseria. Despre eliminare nu îmi fac griji deoarece voi pleca la acțiunile lotului României Under 19. Vom juca cu Țara Galilor, Andorra în Turcia.”,  au fost cuvintele lui Marius Alexe la sfârșitul jocului.

Intervievat de reporterii Prosport, Ștefan Ciobanu a declarat că: “Dacă privim numărul de goluri marcate până acum de FC Ploiești, se pare că punctul nostru forte este atacul. Avem șanse foarte mari să promovăm. Eu cred că la sfârșitul sezonului FC Ploiești va fi pe locul unu sau doi. Sunt în formă și mi-ar plăcea să joc în campionatul spaniol, dar la 30 de ani nu cred să mai am ocazia”.


Articol scris de Anca Oprea

Liga2.ro 02 Nov. 2008, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă