„Să fiți convinși că putem realiza o performanță extraordinară în vară”. Mihalcea și Dunărea Călărași sunt pregătiți pentru reluarea Ligii 2

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 13:19 Liga 2

Antrenorul Adrian Mihalcea și lotul de jucători pe care îl are la dispoziție la Dunărea Călărași au participat, miercuri după-amiază, la prezentarea, înaintea reluării returului, echipei ce se află pe primul loc în Seria I a Ligii 2. Gruparea călărășeană care țintește, în premieră, promovarea în Liga 1 la finalul acestui sezon, a achiziționat în această iarnă patru jucători și a promovat la echipa mare de la grupele de juniori alți cinci puști.

În cadrul conferinței desfășurate în Sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași, Mihalcea a declarat că echipa pe care o conduce poate realiza o performanță extraordinară la vară, iar suporterii trebuie să conștientizeze că pot avea și ei o implicare foarte importantă în realizarea acestui obiectiv.

„N-aș vrea să vorbesc foarte mult, că, până la urmă, treaba noastră este undeva în iarbă și nu în fața microfonului. Dar trebuie și dumneavoastră să fiți convinși că putem realiza o performanță extraordinară în vară! Pentru lucrul acesta ne-am antrenat și ne punem toată silința, staff-ul, cât și jucătorii să realizăm o performanță unică. Nu va fi ușor, dar sunt convins că doar împreună putem reuși” a spus Mihalcea, citat de afcdunarea-calarasi.ro.

„Îi așteptăm pe toți, și pe cei care vor să ne susțină și pe cei care vor să ne înjure”

Primul meci oficial din 2016 va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, împotriva ultimei clasate Ceahlăul Piatra Neamț. Cu această ocazie, Mihalcea a lansat și o invitație către toți iubitorii fotbalului de a fi prezenți pe stadion și a susține echipa. „Aș face o invitație tuturor, i-aș „obliga” dacă-mi este permis, pe cei din Călărași să participe la prima acțiune de sâmbătă. E un început pentru toată lumea, un început care poate duce la o mare performanță și mă repet, și îmi place să mă repet pentru că sunt lucruri pozitive. Dacă acei 4-5 mii de călărășeni vor veni la stadion sunt convins că ne vor ajuta mai mult decât dacă ar sta acasă. O medie de două mii de spectatori e o medie extraordinară pentru un meci de divizia a II-a. Nu sunt în Divizia A echipe cu o mie de spectatori, așa că eu sincer, îmi cer scuze, dar m-aș mulțumi și cu aceia care vor veni 2-2500. E un stadion mare și dă impresia că-i gol, dar e o medie foarte bună. Haideți să fim realiști! Sâmbătă, la ora 11:00, ne dăm întâlnire toți, unii pe teren, alții în tribune. Până la Liga 1, haideți să ne facem treaba cât mai bine în Liga a II-a. Îi aștept și pe cei care sunt nemulțumiți, că dacă nu ai dușmani înseamnă că ești un om slab, un om care nu ai valoare, nu exiști. Îi așteptăm pe toți, și pe cei care vor să ne susțină și pe cei care vor să ne înjure să facem împreună pentru acest oraș un lucru extraordinar. Vă mulțumesc!”, a mai spus Mihalcea.

Cele patru achiziții din această iarnă ale Dunării sunt: Ionuț Vînă (atacant împrumutat de la FC Viitorul), Marian Chițu (fundaș, ex Metalul Reșița), Claudiu Săftescu (fundaș, împrumutat de la Dinamo) și Valentin Balint (atacant, ex Ceahlăul Piatra Neamț).

Lotul cu care Dunărea Călărași va aborda partea a doua a campionatului Ligii 2:

 

  • portari: Gabriel Popa, Cezar Lungu, Ștefan Păun (junior);
  • fundași: Ionuț Țenea, George Săveanu, Constantin Bumbac, Mihai Popescu, Bogdan Panait, Mădălin Mureșan, Claudiu Săftescu, Marian Chițu;
  • mijlocași: Daniel Vădrariu, Silviu Matei, Gabriel Preoteasa, Sergiu Popescu, Alexandru Stoica, Bodo Kanda, Saifeddine Alami, Valentin Andrei, Victor Petre, Alexandru Dincă, Ionuț Tudor, Gabriel Bălașa (ultimii trei sunt juniori);
  • atacanți: Ionuț Vînă, Valentin Alexandru, Valentin Balint, Mircea Ștefan, Bogdan Tudor (junior).

Antrenor principal: Adrian Mihalcea
Antrenor secund: Mirel Condei
Antrenor cu portarii: Ion Manu

Foto: Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 13:19 Liga 2
Pe aceeași temă