România U21 a ratat pe final victoria cu Georgia! Dintre jucătorii convocați din Liga 2, Țicu a fost integralist, iar Dican a evoluat până spre final

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Sep. 2021, 23:23 Liga 2

Cu Valentin Țicu (Petrolul) integralist și cu Victor Dican (”U” Cluj) titular și menținut pe teren până aproape de final, România U21 a terminat la egalitate amicalul cu Georgia U21, scor 1-1, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Voluntari.

Pentru ”tricolorii” antrenați de Florin Bratu a marcat atacantul echipei FCSB Ianis Stoica, fost jucător în Liga 2 la Petrolul, Metaloglobus și CSM Reșița, în timp ce adversarii au egalat cu 20 de minute înainte de final.

Țicu și Dican, titulari în amicalul cu Georgia

După victoria cu 2-1 cu divizionara secundă FC Buzău, în lipsa amicalului anulat cu Anglia U21, selecționata preluată de curând de Florin Bratu a disputat marți seară, la Voluntari, un test cu Georgia U21. Jocul s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Pentru România a înscris Ianis Stoica, în minutul 16, în timp ce pentru Georgia a egalat Guliashvili, în minutul 73.

În primul ”11” aliniat de Florin Bratu s-au numărat doi dintre cei patru jucători convocați din Liga 2. Petrolistul Valentin Țicu a fost integralist în flancul stâng al apărării, în timp ce mijlocașul echipei ”U” Cluj Victor Dican a fost utilizat până în minutul 82.

În schimb, portarul Szilard Gyenge (FK Csikszereda) și atacantul Alexandru Ionuț Stoica (Unirea Slobozia) nu au fost utilizați.

ROMÂNIA U21 – GEORGIA U21 1-1

Ianis Stoica 16′ / Guliashvili 73′

România U21: Mih. Popa – Țîrlea, Screciu (cpt.), Racovițan (Drăgușin 82′), Țicu – Dr. Albu (Vl. Pop 82′), Dican (Perianu 82′) – Sefer (Cîmpanu 71′), Miculescu (Pitu 81′), Petrila (Oct. Popescu 71′) – I. Stoica (Cr. Dumitru 81′)
Rezerve neutilizate: Ducan, Gyenge – Al. Georgescu, Al. I. Stoica, Ișfan, Simion
Selecționer: Florin Bratu

Georgia U21: Megrelishvili – Kapandze (Injgia 86′), Kalandadze, Gelashvili, Gingolava – Guliashvili (Gocholeishvili 79′), Nonikashvili (Gagnidze 64′), Mekvabishvili (cpt), Kharabadze – Moistsrapeshvili (Lomtadze 79′) – Gagua
Rezerve neutilizate: Navana, Chkashua, Samsonia, Jangidze, Tchavtchanidze, Kharasishvili, Mesiachenko, Shekiladze
Selecționer: Ramaz Svanadze

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 07 Sep. 2021, 23:23 Liga 2
Pe aceeași temă