România U20, eșec cu Cehia U20 la debutul lui Daniel Pancu pe banca tehnică. Au evoluat și cinci jucători din Liga 2, dar fundașul Sergiu Pîrvulescu, de la Gloria Buzău, a fost șters fără explicații de pe lista convocaților

Andrei PASCU 22 Sep. 2022, 19:30 Liga 2
România U20, eșec cu Cehia U20 la debutul lui Daniel Pancu pe banca tehnică. Au evoluat și cinci jucători din Liga 2, dar fundașul Sergiu Pîrvulescu, de la Gloria Buzău, a fost șters fără explicații de pe lista convocaților

România U20 a pierdut primul meci cu Daniel Pancu la conducerea băncii tehnice. Tricolorii nu au putut scoate nici măcar o remiză în amicalul cu Cehia U20, din deplasare, de la Chomutov, și s-au văzut învinși cu 1-2. Adversarii au marcat câte un gol pe repriză.

România U20, eșec în partida cu Cehia U20, la debutul lui Daniel Pancu pe banca tehnică

Debutul lui Daniel Pancu a fost unul cu rezultat negativ, iar reușitele naționalei Cehiei sub 20 de ani au fost marcate de același jucător, Filip Vecheta. A deschis scorul în minutul 23 și a mărit diferența cu reușita din partea a doua, din minutul 59. Pentru România U20 a marcat Luca Andronache, legitimat în SuperLigă, la Farul, în minutul 79.

Pancu a convocat, inițial, și șapte jucători din Liga 2 pentru această acțiune, în care România U20, pe lângă duelul cu Cehia U20, va întâlni și Germania U20, la 26 septembrie, la Arad. În disputa de joi, selecționerul a mizat pe cinci dintre ei.

Sergiu Pîrvulescu, șters pur și simplu de pe lista convocaților, fără ca FRF să anunțe ceva

Astfel, în afară de portarul Aleksander Mitrovici (CS Comunal Șelimbăr), lăsat rezervă, nici fundașul Sergiu Pîrvulescu (Gloria Buzău) nu a evoluat, dar FRF nu a anunțat nimic în ceea ce-l privește. A fost pur și simplu scos din rândul jucătorilor selecționați de Daniel Pancu, fără să fie anunțat și motivul absenței.

Dacă până acum Federația Română de Fotbal prefera să le treacă numele tăiate jucătorilor accidentați sau care nu au mai ajuns sub tricolor din diverse motive, de această dată Pîrvulescu e pur și simplu scos de pe lisă.

Fundașul Costin Amzăr (Dinamo) a intrat pe teren în minutul 72, în timp ce mijlocașii Aurelian Ciuciulete (Unirea Constanța) și Andrei Pandele (Unirea Constanța) au fost înlocuiți unul cu celălalt în minutul 72. Pandele a fost titular, în timp ce Ciuciulete a intrat în partea secundă.

Atacanții Robert Mustacă (Concordia Chiajna) și Toni Suciu (FK Miercurea Ciuc) au jucat câte o repriză. Mustacă a intrat la pauză, iar Suciu a fost schimbat după prima parte de joc.

  • România U20, cu Cehia U20: R. Sava – D. Sîrbu (Mitran 62′), A. Anton (G. Buta 72′), C. Ignat (B. Gergely 62′) , A. Pantea (C. Amzăr, 72′) –A. Pandele (A. Ciuciulete 72′), O. Perianu (N. Popescu 72′), D. Iancu (M. Bratu 62′) – D. Andrei (R. Mustacă 46′), T. Suciu (Ș. Pănoiu 46′), I. Stoica-cpt. (L. Andronache 62′)
    Rezerve neutilizate: A. Borbei, A. Mitrovici

România U20, meci cu Germania în U20, la Arad

Astfel, România U20 se află la al patrulea eșec la rând în ultimele partide amicale. Anterior înfrângerii cu Cehia U20, a cedat și cu Elveția U20, scor 0-5, Norvegia U20, scor 1-2, și Italia U20, scor 0-7.

Pentru formația tricoloră antrenată de Daniel Pancu urmează confruntarea de la Arad, cu Germania U20, de luni, 26 septembrie.

Foto: FRF

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Sep. 2022, 19:30 Liga 2
Pe aceeași temă