Ripensia are în continuare probleme enorme de lot și înaintea meciului cu Metaloglobus. Cosmin Petruescu laudă echipa fraților Herea

Anda DELIU 16 Oct. 2020, 13:51 Liga 2
Ripensia are în continuare probleme enorme de lot și înaintea meciului cu Metaloglobus. Cosmin Petruescu laudă echipa fraților Herea

Ripensia Timișoara va primi, sâmbătă, vizita celor de la Metaloglobus București. Roș-galbenii rămân cu foarte multe probleme de lot și cu siguranță vor avea o viață grea cu trupa din Capitală, chiar dacă acasă și-au câștigat ambele partide jucate în acest sezon, 2-0 cu Aerostar și 2-1 cu SCM Gloria Buzău.

Cosmin Petruescu ridică în slăvi Metaloglobus

Cosmin Petruescu știe că echipa sa nu trebuie să fie atentă doar la frații Herea, Ovidiu și Claudiu. Metaloglobus are trei jocuri desfășurate în deplasare în acest sezon. A început cu o remiză la Turris Oltul, scor 2-2, după ce a egalat deși juca în inferioritate numerică, iar apoi a trecut cu 1-0 de CS Mioveni și 2-1 de Farul.

”Să nu uităm că cele două victorii ale adversarului nostru au fost înregistrate în deplasare. Întâlnim o echipă incomodă, experimentată, omogenă, care joacă de mult timp împreună. O echipă construită în jurul fraților Herea, doi jucători cu o bogată experiență și care pot face diferența în orice moment. Alături de cei doi mai au în componență doi jucători cu o bogată experiență la nivelul Ligii 2. O confirmă și rezultatele. În special rezultatele din deplasare, acolo unde au obținut două victorii și un rezultate de egalitate. Alături de liderul campionatului, U Craiova, este singura echipă care nu a cunoscut înfrângerea în acest sezon. Dar toate au un început. Este o echipă bună, de posesie, experimentată, care vor veni să ne pună mari probleme și vor încerca să recupereze cele două puncte pe care le-au pierdut în etapa trecută împotriva celor de la Reșița”, spune antrenorul Cosmin Petruescu.

Lotul Ripensiei, din nou ”ciuruit”

”Conferențiarul” nu va putea conta pe mulți jucători nici la acest meci. Coulibaly va fi suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar Hridrich nu are drept de joc. Rămân accidentați apărătorii Rogac, Neacșu, Gladun și Benea. De asemenea, Sokovic e și el indisponibil după o lovitură suferită la Slobozia. Doar portarii sunt toți apți, după ce Mociu și Dobre au avut răceli severe.

”Deși suntem în etapa a opta, nu am avut posibilitatea să aliniem în nicio partidă cel mai bun «11» pe care ni l-am propus după perioada de pregătire. Din diferite motive. Important este să găsim soluții, iar cei ce vor intra în teren să găsească soluții și să-i suplinească pe cei ce vor lipsi”, a punctat Petruescu.

Fără văicăreli

Săptămâna aceasta, echipa nu s-a putut antrena pe terenul principal de la Electrica, dar Petruescu nu caută scuze. ”Am avut unele probleme, dar ne-am adaptat. Cei are se ocupă de parte administrativă, de întreținerea bazelor sportive, au făcut tot posibilul să ne asigure cele mai bune condiții de pregătire. Dar, din cauza vremii, nu am avut posibilitatea să ne antrenăm pe terenul principal. Dar nu căutăm scuze și nu vor fi scuze astea în cazul unui rezultat care nu este pe placul nostru în partida de sâmbătă. Ne dorim foarte mult să compensăm cele două rezultate bune pe care le-am avut acasă, chiar dacă au fost jucate pe terenuri diferite”, a mai spus antrenorul Ripensiei.

Cu 13 puncte, Metaloglobus este pe locul 3 în campionat, la egalitate cu ocupanta locului 2, ”U” Cluj. Ripensia e pe locul 17, cu 6 puncte. Meciul direct dintre cele două echipa are loc sâmbătă, de la ora 11:00, în cadrul etapei a 8-a a Ligii 2.

Foto: Sebastian Tătaru / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciurile-turului-4-al-cupei-romaniei-au-fost-stabilite-trei-dueluri-sunt-intre-echipe-din-liga-2-cu-cine-au-fost-puse-sa-joace-rapid-petrolul-fc-u-craiova-sau-u-19152261

Anda DELIU 16 Oct. 2020, 13:51 Liga 2
Pe aceeași temă