Remiză spectaculoasă între Minaur Baia Mare și Progresul Spartac. Formația lui Mihai Iosif a revenit și putea chiar câștiga: ”Jucătorii au dat dovadă de caracter după minutul 20”

Răzvan STÎNGĂ 05 Nov. 2022, 16:04 Liga 2
Remiză spectaculoasă între Minaur Baia Mare și Progresul Spartac. Formația lui Mihai Iosif a revenit și putea chiar câștiga: ”Jucătorii au dat dovadă de caracter după minutul 20”

Minaur Baia Mare și Progresul Spartac au făcut spectacol în etapa a 13-a din Liga 2, partidă care s-a terminat la egalitate, scor 2-2. A fost 2-0 pentru oaspeți, însă formația lui Mihai Iosif a revenit, a egalat și chiar putea câștiga partida, având cel puțin două ocazii foarte, foarte mari.

Minaur Baia Mare a revenit de la 0-2 cu Progresul Spartac

Progresul Spartac a început neașteptat de bine partida de la Baia Mare, reușind să puncteze de două ori în 11 minute, prin Luca Florică și Andrei Purice, în minutele 6 și 11. Din minutul 20 a început să pună presiune Minaur Baia Mare, care a redus din diferență până la pauză.

Gazdele de sâmbătă au punctat prima dată în minutul 37, prin Vasile Chitaș, iar golul de 2-2 a fost reușit de același Chitaș, care a egalat la șapte minute de la reluare. În final, Minaur Baia Mare a ratat câteva șanse foarte mari, prin Muacir și același Chitaș, pe care le-a și remarcat Mihai Iosif la conferința de presă.

Minaur Baia Mare putea chiar câștiga cu Progresul Spartac, în opinia lui Mihai Iosif

Antrenorul crede că Minaur Baia Mare a stat rău doar la modul în care a tratat anumite faze la finalizare, dar nu a putut trece nici peste începutul slab de partidă, care părea că duce către o victorie a Progresului Spartac.

Mihai Iosif a făcut și analiza câtorva jucători, a modului în care s-au exprimat.

Dacă ne gândim la ce ratări am avut în repriza a doua, după 2-2, clar suntem supărați! Am început meciul de la 0-2, am intrat prost, dar până la urmă jucătorii au dat dovadă de caracter și au dat sută la sută după 20 de minute de joc. Am reușit să egalăm, dar nu am câștigat.

(N.r. – Ce a lipsit pentru a câștiga?) Țin foarte mult la organizare, îmi place organizarea defensivă, am lucrat asta, dar am luat goluri pe ce am vorbit. Sper ca pe viitor să rezolvăm. Cred că nu am câștigat din cauza ratărilor monumentale ale lui Muacir și Chitaș.

Nu m-a surprins Progresul, cunosc echipa, știam ce va juca.

(N.r. – Despre prestația lui Chitaș) Am avut o discuție cu Chitaș și mă bucur mult că a marcat cele două goluri.

(N.r. – Despre prestația lui David Simion) Nu prea avem soluții la mijlocul terenului, trebuie să fac improvizații, cum am făcut și cu Simion, l-am reprofilat în fundaș dreapta și îl felicit și pe el, pentru că a dat încredere și a dat tot ce a putut pe teren.

(N.r. – Despre prestația lui Bogdan Rotar, intrat în minutul 57 și scos în minutul 81) Nu a fost cea mai bună zi pentru el.

(N.r. – Despre problemele din partea dreaptă a apărării) Alexe a fost accidentat, are comoție, am avut o problemă pentru că ambele goluri au fost luate de acolo”, a declarat Mihai Iosif la conferința de presă, la finalul partidei.

  • Minaur Baia Mare: Al. Costache – Potcoavă (Dav. Simion 24), Rz. Lazăr, Mondragon (cpt.), Ius. Neacșu – Gneba, Donca, Ciocan (Chitaș 24), Chinde (Rotar 57) (Mărieș 81), Raph. Stănescu (Muacir 46), Cip. Stanciu
    Rezerve neutilizate: Băilă – Oiță, Cin Ray, Bakare Ouato

Minaur Baia Mare, meci în Cupa României săptămâna următoare, cu FC Hermannstadt

Minaur Baia Mare e concentrată sută la sută pe Liga 2 și mai puțin pe Cupa României, chiar dacă Mihai Iosif a declarat că va trata această competiție cu seriozitate în măsura în care poate, în funcție de starea de sănătate a jucătorilor, a modului în care se vor recupera și așa mai departe.

Următorul meci pentru formația din Baia Mare este chiar în Cupa României, miercuri, de la ora 14:00, cu FC Hermannstadt.

Nu neglijăm Cupa României, dar pe mine mă interesează mai mult campionatul. Din păcate, nu avem un lot atât de mare, valoric și numeric, să rulăm jucători, iar pentru jucătorii noștri e greu să joace din trei în trei zile”, a mai spus Mihai Iosif.

Minaur Baia Mare și Progresul Spartac rămân la egalitate de puncte

Minaur Baia Mare e pe locul 15 din 20 de echipe în Liga 2, cu 14 puncte după 13 meciuri. E la egalitate cu locul 16, chiar Progresul Spartac, și cu un punct peste poziția a 17-a, CSC Dumbrăvița.

SC Oțelul, următoarea adversară a Minaurului Baia Mare, e pe locul 6, cu 22 de puncte. În runda a 14-a, gălățenii lui Dorinel Munteanu au pierdut cu 0-1 partida de pe terenul formației Unirea Slobozia.

Interviul cu Mihai Iosif

Foto: Minaur Baia Mare
Video: Minaur Baia Mare

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-13-sase-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-printre-care-si-derby-ul-timisoarei-19252215

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suporterii-polisti-au-cerut-respect-pentru-timisoara-mars-inainte-de-derby-ul-cu-ripensia-vrem-stadion-nou-vrem-sala-noua-de-sport-vrem-bazin-de-inot-vrem-tot-ce-e-normal-19252312

https://liga2.prosport.ro/seria-1/punct-final-cs-comunal-selimbar-s-a-despartit-de-eugen-beza-desi-antrenorul-spunea-cu-o-zi-in-urma-ca-se-continua-colaborarea-19252197

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-a-dat-lovitura-pe-terenul-slatinei-pustii-lui-dacian-nastai-au-produs-surpriza-si-au-bifat-primul-succes-in-deplasare-am-asteptat-mult-aceasta-victorie-19252294

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Nov. 2022, 16:04 Liga 2
Pe aceeași temă