Regretul lui Daniel Oprița, deși Steaua e pe primul loc în Liga 2: ”Rămânem cu acea dezamăgire. Asta e, mergem mai departe.” Formația din Ghencea, amical cu o echipă din Liga 1

Răzvan STÎNGĂ 02 Sep. 2021, 15:19 Liga 2
Regretul lui Daniel Oprița, deși Steaua e pe primul loc în Liga 2: ”Rămânem cu acea dezamăgire. Asta e, mergem mai departe.” Formația din Ghencea, amical cu o echipă din Liga 1

Steaua își continuă antrenamentele, chiar dacă Liga 2 s-a oprit pentru o perioadă, pentru disputarea meciurilor echipelor naționale. Daniel Oprița a făcut o analiză, în această pazuă, a prestațiilor formației din Ghencea, după primele cinci meciuri din campionat, dar și despre eșecul din Cupa României.

Daniel Oprița încă se gândește la înfrângerea cu Progresul Spartac 

Oprița a rămas cu un gust amar după ce Steaua a cedat în Cupa României, în partida cu divizionara a treia Progresul Spartac. Episodul nu a dispărut din memoria lui Daniel Oprița, care și-ar fi dorit un parcurs lung acolo, Steaua să ajungă să-și măsoare forțele cu formațiile din Liga 1.

Oricum, ”principalul” ”militarilor” este mulțumit de evoluțiile din campionat, de faptul că Steaua nu a pierdut vreun meci și că e pe primul loc în clasament. După reluarea campionatului Ligii a 2-a, în etapa a 6-a, Steaua va juca pe terenul Unirii Dej.

Suntem în grafic în campionat, rămânem cu dezamăgirea că nu am continuat mai departe în Cupa României. Asta este, trebuie să mergem mai departe, să continuăm campionatul pe aceeași linie, să ne continuăm jocurile bune și să ne menținem în față”, a spus Daniel Oprița pentru Steaua TV.

Steaua va disputa și un meci amical în această pauză, cu o formație din Liga 1. Sâmbătă, de la ora 11:00, va disputa un test cu FC Voluntari, pe terenul cinci al complexului din Ghencea.

Daniel Oprița intră la joc, într-un meci în memoria lui Martin Tudor 

Daniel Oprița participă joi, 2 septembrie, la un meci dedicat fostului portar al Stelei, Martin Tudor. Este un meci de retragere organizat la Drăgășani. O selecționată locală a Drăgășaniului (Sergiu Radu, Narcis Enachescu, Tavi Mîțoc, Bogdan Pistritu, Bebe Lupu, Alin Ciornei, etc) va înfrunta o echipă formată din foștii colegi ai regretatului portar, de la Steaua!

Printre cei care și-au anunțat prezența la Drăgășani pe 2 septembrie se numără Adrian Neaga, Petre Marin, Daniel Oprița, Victoraș Iacob, dar și alți foști mari fotbaliști! Intrarea la meci va fi liberă.

”(…) facem un meci la Drăgășani, în memoria lui Martin Tudor. Un mare stelist, un prieten adevărat și un om extraordinar. Trebuie să mergem și să ne aducem aminte de el. Să rămână mereu în inimile și în sufletele noastre, pentru că, pentru mine, e nașul meu. Un prieten, un fost colaborator în stafful meu… nu am cuvinte, pentru că a fost un șoc pentru mine când am primit vestea.

Mereu când e vorba de astfel de momente, merg cu mare drag. El e mereu cu noi, avem un tricou pe care îl ținem pe bancă, e ca și cum ar fi printre noi în continuare. Face parte din stafful nostru și de undeva de acolo de sus ne dă putere și ne susține”, a spus Daniel Oprița despre evenimentul de la Drăgășani.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures
Video: Steaua TV

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-reactie-in-stilul-propriu-la-adresa-criticilor-din-2007-nu-ma-mai-uit-la-comentarii-daca-nu-bagi-in-seama-doare-mai-tare-cum-vrea-sa-duca-fc-buzau-in-liga-1-si-t-19198994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-in-negocieri-cu-uta-pentru-achizitionarea-unui-international-mihu-l-am-avut-mereu-in-vederi-19198991

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-are-in-probe-un-atacant-gigant-fundasul-croat-testat-in-ultima-saptamana-a-trecut-vizita-medicala-19198987

Răzvan STÎNGĂ 02 Sep. 2021, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă