Reacție surprinzătoare a lui Denis Ispas după remiza dintre ”FC U” Craiova și Farul: ”Îmi place să spun că sunt mercenar. Am interes să câştige echipa, să iau banii şi să plec acasă. Pot să fiu judecat de toate galeriile din lume”

Răzvan STÎNGĂ 24 Mar. 2021, 16:08 Liga 2

U Craiova 1948 SA nu a câștigat nici meciul de marți, din etapa a 20-a, cu Farul. A făcut 0-0 și a ajuns patru meciuri consecutive fără victorie în acest an, în tot atâtea partide programate. La finalul jocului de pe ”Ion Oblemenco”, fundașul Denis Ispas (27 de ani) a avut o intervenție destul de dură la adresa evoluției echipei.

Apărătorul lui Eugen Trică este nemulțumit de faptul că ”FC U” Craiova a uitat să câștige. Spera ca revenirea ”principalului” pe banca oltenilor să fie de bun augur și să ia cele trei puncte. În acest mod, ar fi fost garantată și prezența în play-off-ul Ligii 2. Oricum, U Craiova 1948 SA, chiar dacă nu este calificată matematic acolo, are șanse foarte mari să se își garanteze accederea după ultima etapă.

Denis Ispas: ”O spun răspicat, că asta sunt, om corect care spune lucurilor pe nume. Pot să fiu judecat de către toate galeriile din lume, eu răman la fel” 

Semieșecul cu Farul a fost abordat de Denis Ispas și din perspectivă personală. Ar fi vrut ca echipa să câștige pentru ”a lua banii și pleca acasă”. Chiar dacă a fost un comentariu care nu își avea neapărat rostul, a precizat că se consideră ”mercenar”, cu riscul de a supăra fanii echipei, care sunt extrem de pătimași.

De la atâta dorinţă, facem exces, un exces care ne costă şi sper să-şi intre în ritm echipa şi să fim o echipă din toate punctele de vedere. Eram nervos şi sunt şi acum, nu poţi să baţi minge din lateral în centru, în minutul 87, când echipa era desfăcută. Trebuie să fim mai conştienţi, mai responsabili şi să nu ne asumăm riscuri.

Noi mai avem o şansă şi şansa e a noastră dacă suntem deştepţi să profităm de ea duminică. Sper să profităm. Mie îmi place să zic că sunt mercenar. Eu vin acasă, urmează să am o familie şi trebuie să văd interesul familiei mele. Interesul meu e să câştige echipa, să iau banii şi să plec acasă.

O spun răspicat, că asta sunt, om corect care spune lucurilor pe nume. Pot să fiu judecat de către toate galeriile din lume, eu răman la fel. După ce am văzut în acest meci, nu aş avea teamă în meciul de la Reşiţa. Jocul echipei începe să-şi revină. Trebuie să fim conştienţi, două etape n-am jucat nimic, am fost de râs” , a spus Denis Ispas la finalul meciului, citat de Telekom Sport.

  • Denis Ispas a fost eliminat în minutul 87 al partidei cu Farul. El a început meciul titular.

”FC U” Craiova, la egalitate cu alte trei echipe în clasamentul Ligii 2 

U Craiova 1948 SA a ajuns la 32 de puncte în urma egalului cu Farul. Este pe primul loc, dar la egalitate cu următoarele trei clasate, ASU Poli, Viitorul Pandurii și Farul. Le devansează pe acestea datorită golaverajului, înaintea ultimei etape din Liga 2, a 21-a.

U Craiova 1948 SA va juca în ultima rundă cu CSM Reșița, o echipă cu foarte multe probleme și pe plan sportiv, dar și la nivelul băncii tehnice. Recent, s-a despărțit de antrenorul Alin Minteuan, iar la partida cu ”FC U” Craiova, pe bancă va sta ”interimarul” Călin Cheregi.

Foto: Remus Badea (Mediafax Foto) și Cătălin Ciupureanu (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-nu-s-a-calificat-in-play-off-pe-barba-ei-iar-acum-sta-la-mana-rezultatelor-ianis-zicu-analiza-dupa-jocul-cu-fc-u-craiova-asteptam-ultima-etapa-s-19175938

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-trica-e-multumit-de-remiza-cu-farul-dupa-revenirea-la-fc-u-craiova-jucatorii-au-avut-atitudine-ce-nu-am-vazut-in-meciurile-anterioare-ce-spune-despre-meci-19175940

https://liga2.prosport.ro/seria-1/miza-a-adus-remiza-meci-crispat-in-banie-intre-echipele-lui-trica-si-zicu-19175928

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Mar. 2021, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă