Rapid, învinsă de Comuna Recea! Reacția lui Adrian Iencsi după eșecul rușinos din Maramureș: ”Ne doare foarte tare.” Ce le-a transmis jucătorilor la pauză

Andrei PASCU 26 Sep. 2020, 16:08 Liga 2

Rapid a pierdut surprinzător pe terenul celor de la Fotbal Comuna Recea, în etapa a 5-a a Ligii a 2-a. A condus cu 1-0 la pauză, dar nou-promovata a revenit mult mai montată de la cabine și a produs surpriza, câștigând cu 2-1, printr-o dublă a lui Marius Coman.

La finalul partidei, Adrian Iencsi a fost foarte dezamăgit de modul în care s-a înregistrat prima înfrângere. A concluzionat că primele 45 de minute au fost bune, așa cum s-a stabilit la ședința tehnică premergătoare partidei, dar în partea a doua echipa a căzut inexplicabil.

Adrian Iencsi: ”Sunt momente dificile și trebuie să revenim mult mai puternici” 

Adrian Iencsi a declarat că a încercat să îi țină motivați pe jucători la pauză, dar acest lucru nu s-a reflectat și în jocul echipei. Fotbal Comuna Recea a dominat repriza a doua și a obținut primele trei puncte din acest sezon.

”Când pierzi, doare. Știam că o să avem o partidă grea, i-am avertizat pe băieți. Nu știu dacă suficient, dar am pregătit toată săptămâna această partidă, știam că o să întâlnim o echipă determinată. O echipă mică, dar foarte muncitoare. Cert e că băieții s-au dedicat, au încercat. Vremea ne-a pus și ea piedică. Nu am reușit să ținem piept, nu am reușit să punem probleme, mai ales după ce am deschis scorul. În repriza a doua am intrat un pic moi, cu toate că la pauză i-am avertizat. E un rezultat care ne doare foarte tare. Sunt foarte afectați jucătorii. Sunt momente dificile și trebuie să revenim mult mai puternici”, a declarat Adrian Iencsi pentru FC Rapid 1923.

  • Cătălin Hlistei a fost cel care a deschis scorul pentru Rapid în Maramureș, în minutul 19, după o fază ce contraatac, astfel că a ajuns la cinci goluri marcate în cinci meciuri consecutive. În minutul 18 al partidei, Drăghia a parat un penalty bătut de portarul advers, Alin Bota, după ce Raul Crișan l-a faultat în careu pe Luboya.
  • Golurile celor de la Recea au venit în minutul 67 și 80 și au aparținut lui Marius Coman. În primul a înscris cu o lovitură de cap, la care Drăghia a scăpat mingea, iar la al doilea a transformat un penalty obținut de Romario Rus în fața lui Alexandru Pop.

Adrian Iencsi începe pregătirea meciului următor: ”Trebuie să ne urmăm programul normal” 

Adrian Iencsi a mai spus că acum echipa trebuie să aibă puterea să treacă peste acest eșec și să își revină cât mai repede. Acesta a fost un exemplu pe care jucătorii l-au primit, că toate echipele care joacă împotriva Rapidului se capacitează la maxim și vor să câștige. Antrenorul vrea ca vestiarul să treacă repede peste acest moment dificil și așteaptă victoria în partida următoare.

”Toate echipele sunt motivate împotriva noastă. Trebuie să ne revenim mental, asta e cel mai important. Să ne revenim și fizic. Ne gândim deja la următorul meci. Trebuie să ne urmăm programul normal de antrenamente”, a adăugat Adrian Iencsi.

Rapid rămâne cu 10 puncte în clasament, după cinci etape, și foarte probabil va pica de pe podium la finalul acestei runde. Înaintea acestui eșec, înregistrase trei victorii și un egal. În runda cu numărul 6, Rapid primește vizita celor de la Concordia Chiajna, învinși astăzi de Turris Oltul cu 3-2.

Echipa folosită de Adrian Iencsi în meciul cu Fotbal Comuna Recea:

  • Drăghia – I. Voicu (cpt.), R. Crișan, Bg. Manole, Goge – Sefer, R. Costin, Pănoiu – Drăghiceanu, Al. Pop, Hlistei
    Rezerve: Al. Tătaru – Mocioacă, Finica, Jorza, R. Ilie, Fica, Țâră, Al. Dulca

 

Foto: Răzvan Păsărică și Alexandru Paraschiv (Sport Pictures) și FC Rapid 1923
Video: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-5-sase-meciuri-incep-de-la-ora-1100-printre-care-derby-ul-timisoarei-19149643

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-fundas-grec-cu-meciuri-in-prima-liga-a-doua-achizitie-a-zilei-la-rapid-ma-bucur-sa-ajung-la-un-club-cunoscut-in-europa-19149547

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-si-a-mai-luat-un-atacant-din-liga-1-cu-trecut-la-fc-voluntari-adrian-balan-a-semnat-cu-giulestenii-exclusiv-19149532

Andrei PASCU 26 Sep. 2020, 16:08 Liga 2
Pe aceeași temă