Reacția celor de la Chiajna după decizia TAS: „Nu, nu are cum. Mergem peste ăia de la LPF”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Jul. 2013, 09:58 Actualizat: 18 Jul. 2013, 15:11 Liga 2
Reacția celor de la Chiajna după decizia TAS:  „Nu, nu are cum. Mergem peste ăia de la LPF”

Jucătorii și staff‑ul Chiajnei așteaptă în continuare hârtia oficială de la TAS: „Până atunci, nu credem”

„Ne antrenăm pentru meciul contra Vasluiului, normal”, spunea ieri, la ora 15:00, Ionuț Chirilă, antrenorul Concordiei. Sigur de o victorie la TAS, tehnicianul ilfovenilor a acceptat zâmbind participarea ProSport la antrenamentul de ieri. Programat inițial la 17:45, acesta a început cu un sfert de oră mai târziu. Fotbaliștii discutau între ei, staff-ul tehnic, la fel. Subiectul abordat nu era greu de ghicit. Întrebarea de pe buzele lor era cea referitoare la viitor. Joacă sau nu în Liga I? Ionuț Chirilă a întrerupt șușotelile, iar ședința a început. Mai întâi cu un discurs al tehnicianului, care a vorbit despre mentalitatea jucătorului român și i-a numit pe elevii săi „plângăcioși”: „La pauză, cinci dintre voi nu ar mai fi meritat să intre pe teren”, le-a spus acesta.

„Nu are cum. Nu!”

Nici nu a apucat bine să-și termine discursul, că decizia era deja anunțată. Staff-ul vorbea la telefon, Mitea își ținea la curent colegii, iar faza de negare deja începuse: „Nu, nu are cum. Nu. Au zis că mâine dau decizia. Asta nu e ceva oficial. Nu, nu”, vorbeau între ei cei de pe margine. „Știți ce ar merita ăștia de la LPF? Să ne strângem vreo 300 de inși și să mergem la ei. Să-i umplem frigiderul lui Mitică și să plecăm”, explicau nervoși cei din staff.

Începuse ploaia în Chiajna, fotbaliștii loveau supărați mingea, iar Ionuț Chirilă nu mai spunea nimic. Nu se mai pregătește de vreun meci luni. Liga a II-a începe mai târziu.

Articol scris de Sorina OPRIȚESCU

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 18 Jul. 2013, 09:58 Actualizat: 18 Jul. 2013, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă