Contract reziliat în timp record! Răzvan Grădinaru a plecat de la Concordia Chiajna după doar 45 de minute. A semnat în prima ligă a unei țări din Europa

Andrei PASCU 22 Aug. 2024, 16:31 Liga 2
Contract reziliat în timp record! Răzvan Grădinaru a plecat de la Concordia Chiajna după doar 45 de minute. A semnat în prima ligă a unei țări din Europa

Concordia Chiajna a mai consemnat în aceste zile o plecare, cea a mijlocașului Răzvan Grădinaru, în vârstă de 28 de ani. Acesta a părăsit nu numai Liga 2, ci și România, pentru un acord în prima ligă din Cipru, la câteva zile după ce încheia un acord cu formația ilfoveană.

Grădinaru a semnat, deja, cu echipa Karmiotissa, de care se despărțea în luna august a acestui an, pentru a semna cu Concordia Chiajna ulterior. După numai câteva zile, acordul cu formația ilfoveană, din motive necunoscute, a fost încetat prematur, iar mijlocașul a fost de acord cu o nouă aventură la Karmiotissa.

Răzvan Grădinaru a plecat de la Concordia Chiajna după doar 45 de minute!

Doar o repriză în meciurile oficiale a rezistat înțelegerea dintre Grădinaru și Concordia Chiajna, care a evoluat în chiar runda a 3-a din Liga 2, cu ACSM Ceahlăul, pierdută de ilfoveni cu 0-2.

Acum, Grădinaru a fost anunțat de clubul Karmiotissa ca achiziție, într-o postare în care este prezentat ca revenind acasă și că va evolua pe poziția de fundaș dreapta:

Răzvan Grădinaru continuă aventura de la Karmiotissa, după o incursiune foarte scurtă la Chiajna

În ceea ce privește ultimele experiențe din fotbalul românesc ale lui Răzvan Grădinaru, el a semnat cu Dinamo în februarie 2022 și a evoluat în 11 meciuri pentru echipă în Liga 1, 10 ca titular, în cinci dintre ele fiind înlocuit și totalizând 846 de minute pe teren. A mai prins un meci, 90 de minute, și în returul barajului cu ”U” Cluj, în sezonul în care ”câinii” au retrogradat în Liga 2.

În cariera sa a evoluat pentru FCSB 2, FCSB, Oțelul Galați, Concordia Chiajna, Poli Iași, FC Voluntari, Viitorul Constanța și Gaz Metan Mediaș. În Liga 2 a jucat pentru FCSB 2 și Concordia, iar de la Dinamo, în vara lui 2022, pleca la formația cipriotă Karmiotissa, la care acum s-a întors.

În total, la echipa Karmiotissa, Răzvan Grădinaru a prins 57 de partide. A jucat cel mai mult pentru Concordia Chiajna de-a lungul carierei, în 136 de partide, fiind legitimat la formația din Ilfov și în perioada septembrie 2015 – ianuarie 2020, pe lângă aventura scurtă de acum.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Andrei PASCU 22 Aug. 2024, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă