Război pentru Răchită: „Plecați din Ploiești!”

06 Jan. 2009, 16:10 Liga 2

Suporterii ploieșteni, sau ce or fi ei, au găsit de cuviință să se răzbune după despărțirea survenită între FC Ploiești și antrenorul și Valeriu Răchită. Astfel, în noapte dintre 5 și 6 ianuarie, gardurile arenei “Astra” au fost “pictate” cu mesaje jignitoare la adresa patronului echipei, Ioan Niculae, de genul:

 

“Nicolaie pleacă din Ploiești” sau “Ploieștiul nu e Zimnicea”.

 

În cursul zilei de ieri, clubul a înaintat o reclamație către Poliție, semnalând actele de vandalism, care nu sunt primele în Ploiești, unde, pe gardurile arenelor de fotbal se pot citi sloganuri de genul , un alt episod similar petrecându-se în urmă cu câțiva ani, când mașina lui Eduard Alexandru a fost vandalizată!

 

Antrenorul Valeriu Răchită, care a avut luni seară, o întâlnire cu galeria “lupilor”, la un bar din oraș, s-a dezis de manifestarea suporterilor, care ieri dimineață au postat pe siteul lor www.doarpetrolul.ro, fotografii cu “isprăvile” de la arena “Astra”.

 

 

Suporterii ies în stradă

Galeria a luat și decizia ca, vineri, începând cu ora 17:00 să iasă în stradă, pentru a organiza un miting de sprijin al lui Răchită, în acest sens sperând să se obțină aprobările necesare.

 

Vivi Răchită, care ieri și-a reziliat oficial contractul cu FC Ploiești, primindu-și toate drepturile financiare cuvenite, a promis suporterilor că nu va da curs niciunei oferte timp de o săptămâna, în speranța că Primăria Ploiești se va implica efectiv în susținerea fotbalului ploieștean.

articol scris de Marian DIMA

06 Jan. 2009, 16:10 Liga 2
Pe aceeași temă