Rapidiștii au un singur gând pentru meciul cu CS Balotești: „Să câștigăm și să ne securizăm locul al doilea”

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 13:09 Liga 2
Rapidiștii au un singur gând pentru meciul cu CS Balotești:**

Sezonul de toamnă al Ligii a II-a se va încheia sâmbătă, odată cu disputarea partidelor din runda a 16-a. Rapidiștii vor disputa ultimul meci pe teren propriu în compania formației CS Balotești, ocupanta poziției a 11-a în ierarhia Seriei I.

„Cred că finalul sezonului vine la momentul potrivit pentru noi, în condițiile în care băieții au început să resimtă o oarecare oboseală după un parcurs extenuant în campionat și Cupa României. În plus, în condițiile unui lot restrâns numeric, am resimțit din plin în ultimele meciuri absențele unor jucători importanți. Sunt însă sigur că aceste probleme nu vor conta la ora partidei cu Baloteștiul. Singurul nostru gând este să câștigăm acest meci și să ne securizăm locul al doilea, pentru a-i bucura pe suporteri”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Împotriva penultimei clasate, Rapidul nu poate conta pe Răzvan Bâgu, Valeriu Tiron și golgheterul Marius Matei, accidentați, în timp ce Ciprian Sumanariu și Sascha Marinkovic sunt suspendați.

Negru: „Sper să ne adaptăm mai bine la suprafața înghețată de joc”

Autor a patru goluri în victoria din runda precedentă, 6-0, în deplasare cu Săgeata Năvodari, atacantul Mircea Negru își dorește să înscrie și în partida de sâmbătă, cu Baloteștiul. „Ne așteptăm la un meci dificil, în fața unei echipe care luptă din răsputeri pentru salvarea de la retrogradare. Sper să ne adaptăm mai bine la suprafața înghețată de joc, să practicăm un joc eficient și să încheiem cu bine campionatul. Avem câteva absențe importante în garnitura de start, dar sper ca acest aspect să nu conteze în economia partidei”, a precizat fotbalistul care și-a trecut în cont opt reușite în această ediție de campionat.

Golofca: „Ar fi păcat să ne împiedicăm la final și să pierdem poziția secundă”

Folosit mai puțin de antrenorul Bogdan Tudoreanu pe parcursul acestui sezon, mijlocașul Cătălin Golofca speră să înceapă din postura de titular confruntarea de sâmbătă, mai ales că a reușit să-și treacă numele pe lista marcatorilor în meciul din runda precedentă.

„E adevărat că n-am jucat prea mult în ultima vreme, dar e bine și așa. Eu sunt bucuros că mi-am revenit complet după acea groaznică accidentare care m-a ținut în tribune mai bine de 6 luni. Sunt sănătos acum, așa că o să mă pregătesc corespunzător în pauza de iarnă și poate că la anul o să devin titular. Revenind la partida cu CS Balotești, cred că este obligatoriu să câștigăm acest meci. Ar fi păcat să ne împiedicăm la final și să pierdem poziția secundă în clasament, pe care eu zic că o merităm prin prisma evoluțiilor constant bune de până acum”, a mărturisit fotbalistul în vârstă de 24 de ani.

Meciul Rapid CFR Suceava – CS Balotești, ce contează pentru ultima etapă programată în acest an, se joacă sâmbătă, de la orele 11:00, pe stadionul Areni.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 05 Dec. 2014, 13:09 Liga 2
Pe aceeași temă