Rapid promite prima victorie a anului în meciul cu FK Csikszereda. Mihai Iosif: ”Vrem să facem fericiți fanii pe care i-am dezamăgit cu egalurile”. Care e atmosfera la echipă și reacțiile lui Adrian Bălan și Rareș Lazăr

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2021, 15:22 Liga 2
Rapid promite prima victorie a anului în meciul cu FK Csikszereda. Mihai Iosif: ”Vrem să facem fericiți fanii pe care i-am dezamăgit cu egalurile”. Care e atmosfera la echipă și reacțiile lui Adrian Bălan și Rareș Lazăr

Rapid tinde la prima victorie în acest an. Pentru a rămâne pe locurile de play-off, își propune ca în etapa a 18-a, cu FK Csikszereda, să nu mai scape victoria, așa cum s-a întâmplat în primele runde, cu Ripensia și SCM Gloria Buzău. Antrenorul secund Mihai Iosif a vorbit despre partida cu ciucanii.

Mihai Iosif: ”Suntem o echipă cu toții, staff plus jucători și nu avem decât un singur obiectiv, victoria” 

Iosif a evidențiat, făcând o analiză la rece, și ce a lipsit Rapidului în confruntările cu echipele amintite, în care a scos doar două puncte. Este convins că jucătorii au înțeles ce trebuie să schimbe și că împotriva celor de la FK Csikszereda, ”feroviarii” nu vor mai rata șansa victoriei.

În ciuda remizelor, Mihai Iosif a menționat că jucătorii sunt la un nivel bun, iar că atmosfera în cadrul lotului este una foarte bună, care nu poate influența decât pozitiv partida de sâmbătă, de la ora 12:00.

Primul meci din acest an e considerat un eșec pentru noi, în al doilea cred că am întâlnit o echipă destul de bună, Gloria Buzău. Așteptăm cu nerăbdare meciul cu Csikszereda și sperăm să luăm cele trei puncte pentru a ne menține acolo sus unde ne este locul. Să îi facem fericiți pe suporterii noștri pe care probabil i-am dezamăgit cu ultimele două egaluri.

Suntem ok, atmosfera este una foarte bună. Suntem o echipă cu toții, staff plus jucători și nu avem decât un singur obiectiv, victoria”, a spus Mihai Iosif, la Rapid TV.

Mihai Iosif e convins că lupta la play-off se va menține aprinsă până în ultima etapă 

Până în acest moment, diferențele de puncte dintre echipele care vor în play-off sunt unele mici, iar Mihai Iosif se așteaptă ca lupta să se mențină până în ultima etapă a sezonului regular. Practic, în acest moment, diferența dintre locul 6, Universitatea Cluj, și locul 11, Farul, e de numai două puncte.

Am spus-o de câteva luni, e o Ligă 2 mai echilibrată și mai valoroasă poate ca niciodată. Până la final, cred că primele 10-12 echipe sunt cu șanse egale pentru intrarea în play-off. Nu avem o problemă din punct de vedere psihic, pentru că tot se vorbește foarte mult pe latura asta. La noi, cel mai important este nucleul jucătorilor. Ei sunt cei mai importanți pentru echipă. Noi, jucătorii și stafful tehnic, vom face tot ce ne va sta în putință să câștigăm cele trei puncte.

La noi, galeria e mereu primul jucător. Cred că noi suntem cei mai oropsiți din punctul acesta de vedere și le simțim lipsa”, a mai spus Mihai Iosif.

Reacțiile lui Adrian Bălan și Rareș Lazăr, înaintea meciului Rapid – FK Csikszereda 

Adrian Bălan și Rareș Lazăr au vorbit și ei despre pașii greșiți din meciurile cu Ripensia și SCM Gloria Buzău, dar și de importanța confruntării cu FK Csikszereda, unde speră ca Rapid să termine cele 90 de minute în avantaj.

Sunt două rezultate negative pentru noi. În meciul cu Timișoara cred că puteam să fim un pic mai atenți și cu siguranță am fi luat cele trei puncte. În schimb, la Buzău, cred că e o echipă bună. A fost un meci echilibrat, jucat în deplasare, pe care puteam să îl câștigăm și pe acela. Sper ca la următoarele meciuri, în special la cel cu Csikszereda, să fim mai atenți, mai concentrați și să luăm cele trei puncte”, a declarat Adrian Bălan.

În primul meci a fost o lipsă de concentrare, de atenție pe ultima fază. A fost doar șansa care ne-a lipsit pe ultima fază să câștigăm meciul. La Buzău a fost o partidă în care am controlat jocul, dar unde nu prea am avut ocazii. Ne-a lipsit golul. Sperăm că în meciul cu Csikszereda o să îmbinăm și atenția care ne-a lipsit din meciul cu Ripensia și golul pe care nu l-am marcat în meciul cu Buzău, și o să fie bine la final”, a declarat Rareș Lazăr.

Rapid are două puncte peste FK Csikszereda în clasamentul Ligii 2 

Rapid e a 5-a în Liga 2, cu 27 de puncte după 15 meciuri, iar FK Csikszereda e prima sub linia de play-off, pe poziția a 7-a, cu două puncte în minus, în tot atâtea partide.

FK Csikszereda a înregistrat o victorie și un egal în primele două etape al acestui an. A învins cu 2-0 CSM Reșița și a remizat, 1-1, cu Ripensia.

Sezonul trecut, cele două s-au întâlnit o singură dată, iar câștig de cauză a avut FK Csikszereda, care s-a impus la Miercurea Ciuc cu un gol pe final.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 05 Mar. 2021, 15:22 Liga 2
Pe aceeași temă