Rapid a primit vești bune. Patru dintre jucătorii investați cu COVID-19 au fost declarați vindecați. Adrian Iencsi rămâne în izolare

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Oct. 2020, 10:44 Actualizat: 24 Oct. 2020, 10:47 Liga 2
Rapid a primit vești bune. Patru dintre jucătorii investați cu COVID-19 au fost declarați vindecați. Adrian Iencsi rămâne în izolare

Rapid stă în acest weekend, nu joacă în etapa a 9-a a Ligii 2, însă echipa giuleșteană are vești bune. Patru dintre jucătorii testați pozitiv cu COVID-19, cât și primii trei membri ai staffului tehnic infestați și cărora clubul le-a păstrat secretă identitatea au fost declarați vindecați și își pot relua activitatea normală.

Virgil Drăghia, Rareș Lazăr, Ștefan Pănoiu, dar și Cătălin Hlistei, acesta din urmă fiind ultimul depistat pozitiv la Rapid, sunt anunțați de către club ca fiind vindecați de noul cronavirus.

În schimb, în izolare rămân antrenorul principal Adrian Iencsi și mijlocașul Rareș Ilie, depistați în același timp.

Anunțul clubului Rapid despre situația celor infectați din cadrul primei echipe cu COVID-19

”După o perioadă dificilă, în care cazurile de Covid-19 au afectat echipa în ultimele două partide, primim și vești bune.
Toți cei testați în cursul zilei de ieri au primit rezultate negative, astfel că Virgil Drăghia, Rareș Lazăr, Ștefan Pănoiu, cât și golgheterul Cătălin Hlistei, vor putea reveni la antrenamente și vor avea drept de joc la partida cu CS Mioveni, de joi seara.
De asemenea, și membrii staffului tehnic ce erau infectați cu noul coronavirus au primit același rezultat, negativ.
Niciunul dintre aceștia nu a prezentat, în niciun moment, vreun simptom al infecției cu SARS-COV-2, simțindu-se foarte bine pe toată această perioadă.
Singurii ce nu au scăpat încă de emoții sunt antrenorul principal Adrian Iencsi și mijlocașul Rareș Ilie, aceștia urmând a se retesta în cursul zilei de luni.
Ștefan Pănoiu (18 ani) are șanse de a reveni pe teren chiar mai devreme, acesta fiind convocat de către Mihai Iosif pentru partida din această după-amiază, dintre Rapid II și CSA Steaua, meci ce va fi transmis, în direct, pe Rapid TV, de la ora 15:00”, a anunțat Rapid pe pagina sa de Facebook.

Rapid joacă următorul meci joi, restanța cu CS Mioveni

Dacă în etapa a 9-a stă, Rapid are următorul meci programat pentru ziua de joi, 29 octombrie, de la ora 18:30, pe teren propriu, cu CS Mioveni. Aceasta este o restanță din etapa a 8-a. În runda 10, giuleștenii joacă tot acasă, la 2 noiembrie, de la ora 18:00, cu ”U” Cluj.

Rapid își poate trimite o serie de jucători de la prima echipă la ”satelit”. Acesta are programat meci chiar astăzi, de la ora 15:00, pe teren propriu, cu Steaua. Echipa ”militară” este, chiar și cu o restanță, liderul Seriei a 4-a a Ligii 3, în timp ce ”micii” giuleștenii sunt pe penultimul loc.

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 24 Oct. 2020, 10:44 Actualizat: 24 Oct. 2020, 10:47 Liga 2
Pe aceeași temă