„Putem să-l împrumutăm la Milan sau Barcelona”

05 Jan. 2009, 16:21 Liga 2

Considerat cel mai valoros jucător al Petrolului, căpitanul Laurențiu Marinescu prezintă interes maxim pentru Rapid București.

Și Constantin Budescu se află pe lista giuleștenilor, însă ei vor pleca numai în cazul unei oferte extrem de avantajoase pentru ploieșteni și în niciun caz sub formă de împrumut, după cum s-a exprimat, astăzi, președintele Consiliului de Administrație al clubului Petrolul, Florin Bercea.

Nu este prima dată când Rapidul dorește să-l transfere pe Marinescu. De data aceasta, a avut loc și o rundă de discuții între oficialii celor două echipe, Sichitiu venind la Ploiești pentru a negocia transferul căpitanului Petrolului. Oferta giuleștenilor nu pare însă să-i fi încântat pe ploieșteni.

„Am avut niște discuții de principiu, fără a face referiri la contractul în sine, perioadă și așa mai departe. Problema este că Rapidul trece printr-o perioadă de frământări din punct de vedere financiar, are niște datorii către stat și avem temeri vis-a-vis de capacitatea lor de plată. Există o stare de incertitudine acolo. Au apărut informații legate de un eventual împrumut. Marinescu nu este un jucător de împrumutat. A, putem să-l împrumutăm la Milan sau Barcelona. Am o listă cu echipe de Liga Campionilor la care am fi dispuși să-l împrumutăm. Lăsând gluma la o parte, nu putem da un jucător care la noi este numărul unu în echipă să meargă în probe. S-a discutat și despre un schimb de jucători, însă nu ne interesează”, a declarat președintele CA al Petrolului, Florin Bercea.

Oficialul echipe ploieștene a menționat că și Constantin Budescu se află în vizorul Rapidului, însă interesul pentru acesta este mai scăzut decât în cazul lui Marinescu.

Echipa din Giulești nu este singura care vrea să-l înregimenteze pe Marinescu. FC Brașov se înscrie la rândul său pe listă, însă, potrivit celor de la Petrolul, n-au existat discuții la nivel înalt între oficialii celor două grupări.

articol scris de Ciprian RADU

05 Jan. 2009, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă