Progresul Spartac, șansă foarte mare să bifeze prima victorie în Liga 2 după 15 meciuri! Andrei Erimia, cât se poate de sincer înaintea partidei cu Unirea Constanța: ”Trebuie să câștigăm, e tot ce am de spus”

Andrei PASCU 06 Apr. 2023, 18:12 Liga 2
Progresul Spartac, șansă foarte mare să bifeze prima victorie în Liga 2 după 15 meciuri! Andrei Erimia, cât se poate de sincer înaintea partidei cu Unirea Constanța: ”Trebuie să câștigăm, e tot ce am de spus”

Progresul Spartac are o șansă bună să bifeze prima victorie în Liga 2, după 15 meciuri în care a luat cel mult un punct. Din 3 septembrie anul trecut nu a mai reușit să obțină toate punctele nou-promovata, fiind amenințată de retrogradare.

Are o oportunitate foarte mare acum, pentru că în etapa a 3-a a play-out-ului, sâmbătă, de la ora 11:00, va întâlni cea mai slabă echipă din campionat, Unirea Constanța, pe teren advers, la Clinceni.

Progresul Spartac, șansa victoriei cu Unirea Constanța

Andrei Erimia nu ia în calcul un alt rezultat decât victoria, într-un meci în care Progresul Spartac are șansa să marcheze și multe goluri și să își recapete din moral. Oricum, bucureștenii au emoțiile retrogradării în acest sezon, fiind pe locul 5 în Grupa B a play-out-ului, poziție de baraj, dar numai cu un punct peste locul 6, Ripensia.

Dacian Nastai va pregăti meciul pentru Unirea Constanța astfel încât să spere cel puțin la un egal, e convins Erimia, care le-a atras atenția elevilor săi să nu mai facă aceleași erori pe care le-au făcut în meciul trecut, cu FC Brașov, cedat cu 1-4.

Trebuie să câștigăm, asta e tot ce am de spus despre partidă! Avem nevoie de victorie, cred că ne va ajuta. Pe de altă parte, e un meci care, chiar dacă adversarul pare facil, sunt convins că Dacian îl va pregăti cât se poate de bine și sigur nu va ceda, va încerca să ne încurce.

Nu putem să ne prezentăm defensiv cum am făcut-o cu Brașov și să avem pretenții să câștigăm meciul, însă mă bucură faptul că băieții au avut totuși reacție cu Brașov. E un lucru de care ne putem agăța, trebuie să fim mai combativi, e nevoie să arătăm mai multă agresivitate și vom fi bine”, a spus Andrei Erimia înainte de Unirea Constanța – Progresul Spartac.

Progresul Spartac, pe loc de baraj în Grupa B a play-out-ului 

Progresul Spartac ocupă locul 5 în Grupa B a play-out-ului de Liga 2, cu 17 puncte, cu un punct peste locul 6, Ripensia. Progresul Spartac a terminat cu Poli Iași (deplasare) sezonul regular și a pierdut cu 1-3.

În 2023, Progresul Spartac a reușit o surpriză în duelul cu FK Miercurea Ciuc, scor 2-2, iar apoi a făcut o altă remiză, 0-0 cu CSC Dumbrăvița. Ulterior, a venit duelul de la Iași, în care a cedat. Primul meci din play-out, în etapa a 2-a, a adus pentru Progresul Spartac un duel pe teren propriu cu FC Brașov, în care a bifat un eșec, 1-4.

Acum va întâlni Unirea Constanța, de care a reușit să treacă ușor în sezonul regular, în etapa a 2-a, scor 3-0. Au marcat atunci Mihai Șandru, Eugen Lixandru și Andrei Purice.

Foto și video: Progresul Spartac

 

 

Andrei PASCU 06 Apr. 2023, 18:12 Liga 2
Pe aceeași temă