FRF a stabilit data restanței Progresul Spartac – CSC Dumbrăvița. Bucureștenii vor solicita schimbarea orei: ”Clubul nostru va trimite o cerere oficială”

Răzvan STÎNGĂ 30 Aug. 2023, 18:35 Liga 2
FRF a stabilit data restanței Progresul Spartac - CSC Dumbrăvița. Bucureștenii vor solicita schimbarea orei: ”Clubul nostru va trimite o cerere oficială”

Federația Română de Fotbal a înștiințat Progresul Spartac și CSC Dumbrăvița cu privire la data și ora la care va avea loc partida directă, din prima etapă, nedisputată din cauza faptului că procesul de certificare a FC Brașov se judeca.

Meciul restant va avea loc la 12 septembrie, într-o zi de marți, de la ora 11:00, la Centrul Național de Fotbal Buftea, unde Progresul Spartac își dispută partidele de pe teren propriu.

Progresul Spartac – CSC Dumbrăvița, programat la 12 septembrie de FRF!

Astfel, în urma duelului toate echipele din Liga 2 vor avea același număr de meciuri în dreptul lor, Progresul Spartac și CSC Dumbrăvița figurând, în acest moment, cu trei partide disputate în actuala stagiune de campionat, deși au fost programate patru etape până acum.

Progresul Spartac nu este mulțumită, însă, cu ora de disputare a restanței dintr-un anumit motiv. În plus, la ora 11:00, teoretic, va fi o temperatură ridicată și nu se poate spune că se va juca în cele mai bune condiții. Este de neînțeles motivul pentru care a fost stabilită ora 11:00, în condițiile în care stadionul din Buftea dispune chiar și de nocturnă și meciul poate să se joace și seara.

Progresul Spartac vrea o altă oră de disputare a partidei cu CSC Dumbrăvița

Revenind, Progresul Spartac va solicita, după cum a anunțat pe pagina de Facebook, schimbarea orei de disputare din cauza faptului că, fiind o zi lucrătoare, echipa nu poate fi susținută cel puțin la nivelul la care a fost și până acum, în meciurile de pe teren propriu.

Reprogramarea meciului cu Dumbrăvița!

Având în vedere că cei de la CSC Dumbrăvița au trebuit să aștepte până la câteva zile după prima etapă a Ligii a 2-a pentru a afla dacă vor juca împotriva noastră sau a celor de la FC Brașov, primul lor meci a fost, în mod previzibil, amânat.

Clubul nostru a fost informat astăzi de reprogramarea partidei împotriva clubului timișean, aceasta urmând să aibă loc la câteva zile după pauza internațională: Marți, 12 Septembrie, de la ora 11:00, la Centrul Național de Fotbal Buftea.

Clubul nostru va trimite o cerere oficială în care va solicita mutarea meciul după-amiază, la o oră care să fie mai benefică pentru suporteri.

Tot înainte!”, a notat Progresul Spartac pe pagina de Facebook.

Progresul Spartac, ultima în Liga 2

Cu 0 puncte în continuare, dar cu un meci restant, Progresul Spartac ocupă ultimul loc în Liga 2, 20, cu un golaveraj slab, 1-11.

Echipa a fost deja eliminată din Cupa României, astfel că, spre deosebire de 16 colege de campionat, se va concentra doar pe următorul meci din Liga 2. Acesta va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, la CSM Reșița, și ea eliminată în Turul 3 al Cupei României.

  • Rezultatele înregistrate de Progresul Spartac în acest sezon: 0-3 cu FK Miercurea Ciuc, 0-4 la CS Tunari (în Cupa României), 0-6 cu Concordia Chiajna și 1-2 cu Corvinul Hunedoara.

CSC Dumbrăvița, locul 17 în Liga 2

Cu 2 puncte și un meci în minus, CSC Dumbrăvița este pe locul 17 în campionatul Ligii 2, la egalitate cu Metaloglobus, aflată pe 18.

Joi, CSC Dumbrăvița va juca la Arad cu UTA, în Play-off-ul Cupei României. Partida va avea loc de la ora 17:30. În campionat, în etapa a 5-a, va juca duminică, de la ora 11:00, pe terenul celor de la CS Mioveni.

  • Rezultatele înregistrate de CSC Dumbrăvița în acest sezon: 0-0 cu Corvinul Hunedoara, 4-0 cu Ghiroda Giarmata Vii (Cupa României), 1-2 cu CSM Reșița și 1-1 cu Viitorul Pandurii.

Foto: Progresul Spartac

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primul-meci-al-zilei-incepe-de-la-ora-1700-la-oradea-altele-sase-au-loc-de-la-1730-19282904

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-reziliat-definitiv-cu-pelici-iar-nicolae-dica-are-interzis-la-cfc-arges-19282919

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u18-cu-cinci-jucatori-din-liga-2-in-lot-19282907

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-deva-eliminata-de-gloria-buzau-din-cupa-romaniei-scor-0-2-19282902

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/gloria-buzau-victorie-cu-2-0-contra-csm-deva-in-cupa-romaniei-19282878

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csc-selimbar-a-fost-eliminata-din-cupa-romaniei-de-fc-voluntari-19282895

https://liga2.prosport.ro/special/dosarul-curacao-sesizari-frf-si-politie-stiam-din-primavara-de-pariuri-online-pe-juniori-si-ligile-judetene-duminica-asta-a-fost-iar-un-meci-am-crezut-ca-doar-la-dambovita-sunt-lucruri-n-19282557

Răzvan STÎNGĂ 30 Aug. 2023, 18:35 Liga 2
Pe aceeași temă