Progresul continuă cursa de urmărire a liderului

Liga2.ro 09 Nov. 2008, 12:32 Liga 2

Elevii lui Marius Șumudică au reușit o victorie importantă pe finalul partidei disputate în deplasare cu Dinamo II.

Începutul partidei a fost ezitant de ambele parti, cele două echipe nereușind să se apropie periculos de poarta adversă. După ce oaspeții au deschis scorul în minutul 22 prin tânărul Alexandru Stan, gazdele au reușit, în finalul primului mitan, să egaleze dintr-un penalty dictat injust de centralul Marian Bordean.

Partea secundă a meciului a debutat cu faze periculoase la ambele porți, dar golul victoriei bleu-albaștrilor a venit în minutul 86 în urma penalty-ului transformat cu siguranță de Costescu.

Acesta a fost primul penalty acordat Progresului București în acest sezon, dar a cântărit decisiv în economia partidei de duminică. Mulțumit de faptul că echipa sa a obținut cele trei puncte puse în joc, Marius Șumudică a declarat după terminarea meciului:

„Sunt trei puncte foarte importante, numai așa puteam rămâne aproape de Ceahlaul și FC Ploiești. Aceste echipe sunt contracandidatele noastre la promovare. Dar, spre deziluzia mea, am pierdut tocmai contra lor. Cu cât este mai greu meciul, cu atât este mai frumoasă victoria. Sunt ca un leu în cușcă pe marginea terenului deoarece este munca mea de o săptămână sau chiar de un an. Poate după această victorie vom fi și noi felicitați de alții, așa cum și noi i-am felicitat pe alții după ce au câștigat.”

Articol scris de Andrei Petrică

Liga2.ro 09 Nov. 2008, 12:32 Liga 2
Pe aceeași temă