Program infernal pe final de an pentru CS Mioveni! Argeșenii întâlnesc două echipe de pe podiumul Ligii 2, cât și liderul din Liga 1

Marius ANGHEL 30 Nov. 2016, 11:17 Liga 2
Program infernal pe final de an pentru CS Mioveni!** Argeșenii întâlnesc două echipe de pe podiumul Ligii 2, cât și liderul din Liga 1

CS Mioveni are un final de an infernal, programul meciurilor oficiale fiind unul foarte greu. Astfel, în decurs de aproape trei săptămâni, trupa lui Alexandru Pelici a jucat cu ocupanta locului 2 din Liga 2 și urmează să întâlnească echipele de pe pozițiile 1 și 3 din campionat, ca apoi să se dueleze cu liderul din Liga 1, Steaua!

Să o luăm însă pe rând. Mai întâi a fost meciul de la sfârșitul săptămâniii trecute, cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, echipă care ocupa la momen­tul respectiv locul 2 în Liga 2. Mai mult, echipa din Covasna e­ra neînvinsă de 17 etape, prima, ul­tima și singura înfrângere, de altfel, fiind suferită în prima etapă cu FC Brașov. CS Mioveni a jucat bi­ne cu Sepsi și a învins-o cu 2-0 (1-0), grație golurilor marcate de Edi Stoica și Ayza. Cu acest rezultat, CS Mioveni a rămas pe locul 6 al clasamentului, dar, în schimb, a coborât-o pe Sepsi de pe locul 2 pe locul 4.

Urmează acum, vineri, un alt meci-derbi, cu echipa de pe lo­cul 1, Juventus București. Partida este programată vineri, de la ora 18:00, în devansul primei etape a returului de campionat, iar CS Mioveni are astfel șansa să-și ia revanșa după înfrângerea din tur (scor 1-4), dar și să stopeze echipa bucureșteană din acest marș, Juventus fiind pe primul loc al clasamentului de la începutul sezonului.

După jocul cu liderul clasamentului, galben-verzii vor face o deplasare la Satu Mare, pentru a juca cu Olimpia, echipă aflată pe locul 3 la sfârșitul săptămânii trecute, dar care, în­tre timp, după etapa din week-end a trecut pe locul 2. Argeșenii au un avantaj de moral față de sătmăreni, pentru că i-au învins deja de două ori în acest sezon: o dată în campioant la Mioveni cu 1-0 și altădată în Cupă, la Satu Mare, cu 3-1.

În fine, după aceste meciuri de campionat, CS Mioveni va încheia sezonul triumfal cu un meci contra Stelei, echipa momentului în Liga 1. Meciul este așteptat cu sufletul la gură de toată mișcarea fotbalistică din Mioveni și din Argeș, iar din nou, elevii lui Pelici au un avantaj moral față de steliști, pentru că i-au învins într-un amical cu 1-0, acum două săptămâni.

Patru meciuri de foc, așadar, pentru CS Mioveni – trei în campionat și unul în Cupă, partide în urma cărora galben-verzii pot schimba soarta campionatului, stopând liderul din cursa spre Liga 1 și schimbând conformația clasamentului la vârf, dar putând scrie totodată istorie în competiția KO.

Articol scris de Silviu MIHAI (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 30 Nov. 2016, 11:17 Liga 2
Pe aceeași temă