Probleme uriașe la Rapid: „Riscul de faliment este foarte mare”

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 13:06 Liga 2
Probleme uriașe la Rapid:**

FC Rapid riscă să intre în faliment. Fostul președinte Ovidiu Burcă a declarat că situația echipei este critică, iar data de 4 martie poate deveni un moment de cotitură în istoria formației giuleștene.

„În ceea ce spun, nu are vreo legătură faptul că Rapid a decis să încheie într-un mod total neelegant raporturile contractuale cu mine. Dacă nu se va face dovada în fața instanței că s-au făcut unele plăți importante, că există intenții clare de plată, atunci riscul de faliment este foarte mare. Normal că am simțit o dezamăgire cruntă pentru modul în care s-a ajuns la această despărțire, printr-un simplu mail primit în momentul în care eram cu echipa în cantonamentul din India. Asta nu mă face să regret vreodată perioada petrecută la Rapid. A fost o experiență extraordinară și sper foarte mult ca echipei să-i fie mai bine și să scape de toate problemele. Chiar dacă au existat critici legate de acest turneu de pregătire, să știți că a fost unul desfășurat în condiții excelente, iar banii economisiți sper să fie folosiți cu folos de cei care se ocupă acum de club”, a declarat Ovidiu Burcă la DigiSport.

Rapid se află în acest moment pe locul secund în Seria 1 din liga secundă, la egalitate de puncte (36) cu liderul Dunărea Călărași. Sâmbătă se reia și campionatul în Liga 2.

Marius ANGHEL 22 Feb. 2016, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă